miron78 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować. i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam To teraz już wiadomo skąd się bierze środki na B8 :polew: wpłać na Zator to zobaczysz porezane B8 [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 14:47_________________________________________________ :polew: Jak zawsze humor dopisuje Pucol - jak ja bym się pewnymi sprawami mega przejmował i dołował to bym pewnie do dziś miał jakiś etat za 1500 zł i dalej mimo wieku miał seata toledo z 95r Cza twardo i zawsze do przodu Ps. reszta sama przyjdzie
Pucek Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Miron, jak bym się przejmował to dawno bym się musiał zwolnić
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować. i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam To teraz już wiadomo skąd się bierze środki na B8 :polew: Jak zawsze humor dopisuje [/quote Maxito tak dziczył? Eee tam pany, zapomni czy nie zapomni, trzeba żyć dalej i nie patrzeć na to co było dokładnie nie ma sie co oglądać za siebie i przejmować. i co z tego że zebrałem kase od ludzi na Zator - nie robię żadnej imprezy - w tyłku to mam To teraz już wiadomo skąd się bierze środki na B8 :polew: wpłać na Zator to zobaczysz porezane B8 Już Ci mówiłem że niestety jestem w pracy cały weekend ale może następnym razem [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 15:00_________________________________________________Coś mi się źle wkleiło :>
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 dobryy siemano padre coś cie nie widać na mieście czyżbyś miał małe dziecko
SebolA4 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie?
Mario22 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Jest dobry fachowiec w ornontowicach przy głównej drodze... poznasz jego warsztat po tym że ma ludzika z tłumików zrobionego przy drodze... nie drogo kasuje a dobrze spawa itd. Ja zawsze oddaje do niego i nigdy nie musi poprawiać i jest OK.
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Na ul. Podlesie (równoległa do tarnogórskiej) jest koleś od tłumików, trzeba się umawiać na termin ale ja tam zawsze robiłem i byłem zadowolony. Kasy też dużo nie chce, jak chcesz to podam Ci jakiś namiar jak znajdę :>
SebolA4 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Jest dobry fachowiec w ornontowicach przy głównej drodze... poznasz jego warsztat po tym że ma ludzika z tłumików zrobionego przy drodze... nie drogo kasuje a dobrze spawa itd. Ja zawsze oddaje do niego i nigdy nie musi poprawiać i jest OK. Dzięki Panowie.Jak macie numery tel. to śmiało słać na PW. Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Na ul. Podlesie (równoległa do tarnogórskiej) jest koleś od tłumików, trzeba się umawiać na termin ale ja tam zawsze robiłem i byłem zadowolony. Kasy też dużo nie chce, jak chcesz to podam Ci jakiś namiar jak znajdę :>
Mario22 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ja niestety nie mam numeru... zawsze tam jechalem i sie umawialem..
krolu Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 a ja jeszcze nie upalałem b8 :gwizdanie: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ps. Gregory był świadkiem Tak było :gwizdanie: Myśleliśmy, że do Wrocławia pojechał
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Jest dobry fachowiec w ornontowicach przy głównej drodze... poznasz jego warsztat po tym że ma ludzika z tłumików zrobionego przy drodze... nie drogo kasuje a dobrze spawa itd. Ja zawsze oddaje do niego i nigdy nie musi poprawiać i jest OK. Dzięki Panowie.Jak macie numery tel. to śmiało słać na PW. Panowie szpeca od tłumików potrzebuje.Środkowy wyciąć i wstawić dedykowany tył.Ma Ktoś Człowieka godnego polecenia w dobrej cenie? Na ul. Podlesie (równoległa do tarnogórskiej) jest koleś od tłumików, trzeba się umawiać na termin ale ja tam zawsze robiłem i byłem zadowolony. Kasy też dużo nie chce, jak chcesz to podam Ci jakiś namiar jak znajdę :> Podam tutaj bo może się jeszcze komuś przydać :> Autotechnika ul. Podlesie 57 Gliwice tel: 2702878,3318239
Rekomendowane odpowiedzi