krolu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Też na to zwróciłem uwagę a jak by na zdjęciu była blondynka z dużym dekoltem to byś cie nic nie zauważyli
Miszka82 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam! Towarzystwo, jakiś czas mnie tu nie było :gwizdanie: siemanko po rezaniu cooler podłączony na aucie i tu jeszcze raz podziękowania dla mistrza Gregora za na prawdę dobrą robotę :notworthy: A tak to powstało.....Diman nieźle na-pierdalał wczoraj By the way, niezła poza pełna profeska
tomaszstn Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam Pany z Francyji cholera tu nawet klawiature maja inna
Mario22 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A ja widze silnik... i postepy bo jeszcze niedawno taki ładny nie był także robota idzie ostro do przodu.... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Moskal :kox: ciekawe kto obok mnie siedział Gracjan - dzieki za linka Byłem na M1 ale tylko do 20.45 - pały były i nic się nie działo
miron78 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobra cena http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205216.msg2488478;topicseen#new
gregory Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To foto montaż A tak serio to trza było wpaść, to byś sam zobaczył wszystko... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Cześć A ja tam w oddali widzę jakiś ciekawy silnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To foto montaż A tak serio to trza było wpaść, to byś sam zobaczył wszystko... :gwizdanie: Nie żartuj sobie tak głupio bo wiesz dlaczego nie wpadłem
diman Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed:
diman Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: bo w b5 są w standardzie a w b7 jest przyjemność rezania [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:45_________________________________________________teraz jeszcze przestrzeń nóg cza podrezac i będzie gites
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: bo w b5 są w standardzie a w b7 jest przyjemność rezania to ja mam chyba jakąś wersję "young" jak w cinquecento były :decayed:
Miszka82 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: z tego co wiem to też rezałeś u siebie, ja miałem w standardzie
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobry z wieczorka dzionek mega udany a na pewno jego druga połowa spędzona na rezanku w garażu i efekt taki że przednie drzwi podłączone pod pakiecik oświetlenie kosmetyka na zderzaku dopracowana znaczki z klapy zniknęły jutro dalsze prace będą postępować spróbuje odpalić po wieśniacku na razie te DRL'e w końcu :kox: no i tylne drzwi w lansiarskich lampkach mam takie same w b5 więc czy się tu chwalisz :decayed: :decayed: z tego co wiem to też rezałeś u siebie, ja miałem w standardzie podobno Krolu musiał tylko spalone żarówki wymienić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi