A4-Tomek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 a co tutaj Newbie przenieśli :polew: Możliwe że jutro będzie Świeżak na spocie o ile żona mu pozwoli
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie będzie miał ktoś jutro vag-a bo mi się inspekcja świeci
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znaczy się będziesz miał :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 21:11_________________________________________________Ps. Był już ktoś na bajce "Auta 2" Chcę wiedzieć czy warto iść bo bym się z młodszym bracikiem wybrał
Bulik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znaczy się będziesz miał :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 21:11_________________________________________________Ps. Był już ktoś na bajce "Auta 2" Chcę wiedzieć czy warto iść bo bym się z młodszym bracikiem wybrał :polew: :polew: :polew: podpicował i mu sie zachciało
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znaczy się będziesz miał :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 21:11_________________________________________________Ps. Był już ktoś na bajce "Auta 2" Chcę wiedzieć czy warto iść bo bym się z młodszym bracikiem wybrał :polew: :polew: :polew: podpicował i mu sie zachciało a co w tym dziwnego że bym poszedł z młodszym bracikiem do kina na bajkę Poczekaj niech twoja trochę podrośnie to pogadamy :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Znaczy się będziesz miał :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 21:11_________________________________________________Ps. Był już ktoś na bajce "Auta 2" Chcę wiedzieć czy warto iść bo bym się z młodszym bracikiem wybrał :polew: :polew: :polew: podpicował i mu sie zachciało a co w tym dziwnego że bym poszedł z młodszym bracikiem do kina na bajkę Poczekaj niech twoja trochę podrośnie to pogadamy :gwizdanie: ja już takie zeczy zasysam z neta
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina
Bulik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina fakt monitor 3,5'' to nie przyjemnosc
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina fakt monitor 3,5'' to nie przyjemnosc Aż taki rozrzutny nie jestem... mnie tam w domu wystarczy 1,5 cala
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina ten co jeździ z Tobą na spoty ?
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina ten co jeździ z Tobą na spoty ? Nie ten On już jest trochę za stary żeby chodzić ze mną do kina na bajki
Mario22 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina ten co jeździ z Tobą na spoty ? Tak ten mały i pali z nim jointy... :polew:
Guregoru Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina ten co jeździ z Tobą na spoty ? Tak ten mały i pali z nim jointy... :polew: Miszka chyba nie widział nigdy mojego młodszego bracika On tylko Tomka zna
Bulik Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ja już takie zeczy zasysam z neta Mnie by to też wystarczyło ale bracik będzie miał większą frajdę jak pójdziemy na to do kina ten co jeździ z Tobą na spoty ? Tak ten mały i pali z nim jointy... :polew: Miszka chyba nie widział nigdy mojego młodszego bracika On tylko Tomka zna co to za roznica Wy i tak wyglądacie tak samo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi