Kędzior Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 daj spokoj tutaj same alkony, chodz na katowickie tam sa ludzie na poziomie
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 a tam zara alkony degustatorzy koledzy mnie odwiedzili bo siedzę sam z małym
A4 Mario Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 a tam zara alkony degustatorzy koledzy mnie odwiedzili bo siedzę sam z małym No ładnie ładnie ... :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 a tam zara alkony degustatorzy koledzy mnie odwiedzili bo siedzę sam z małym No ładnie ładnie ... :gwizdanie: no co
czester Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 po spocie, a teraz czas na whiskacza
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 po spociku.. nawet sporo aut na te gliwickie przyjeżdża.. tez zmogłem 2 kebaby i jednego reedsa :kox: i wychodząc udało mi sie małego terrorystę zbudzić - dobrą ma syrenę :kox: :kox:
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 po spociku.. nawet sporo aut na te gliwickie przyjeżdża.. tez zmogłem 2 kebaby i jednego reedsa :kox: i wychodząc udało mi sie małego terrorystę zbudzić - dobrą ma syrenę :kox: :kox: to wczoraj był spot na knurkowie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 po spociku.. nawet sporo aut na te gliwickie przyjeżdża.. tez zmogłem 2 kebaby i jednego reedsa :kox: i wychodząc udało mi sie małego terrorystę zbudzić - dobrą ma syrenę :kox: :kox: to wczoraj był spot na knurkowie :gwizdanie: spot a4 na gliwicach, spot wujków na knurkowie
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 po spociku.. nawet sporo aut na te gliwickie przyjeżdża.. tez zmogłem 2 kebaby i jednego reedsa :kox: i wychodząc udało mi sie małego terrorystę zbudzić - dobrą ma syrenę :kox: :kox: to wczoraj był spot na knurkowie :gwizdanie: spot a4 na gliwicach, spot wujków na knurkowie młody diman bedzie miał uraz :gwizdanie:
skalar_31 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 i nic nie daliscie znac podskoczył bym na knurów z jakaś beczułką browarka
diman Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 i nic nie daliscie znac podskoczył bym na knurów z jakaś beczułką browarka no bo u nas są spontany zawsze najlepsze :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nawet mi nikt nic nie powiedział ... :gwizdanie: ale ja nie jestem Elyta ...
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nawet mi nikt nic nie powiedział ... :gwizdanie: ale ja nie jestem Elyta ... to fakt nawet nie masz audi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi