A4 Mario Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 i jutro do roboty [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 18:50_________________________________________________miałem nie iść ale jak Stasiu wkleił to A5 tooooooooo..................... bidulek ...ja jszcze dziś musze dymac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Trzeba się było uczyć Masz racje nie każdy może sprzedawac chomiki i trociny ... :polew: :polew: Przynajmniej nie zasuwam na 3 zmiany włącznie z weekendami i nie muszę robić na akord [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 19:52_________________________________________________ Guru - daj mu kropka bo to było wredne Szkoda kropka No masz racje ja też tak nie zasuwam i szkoda mi takich ludzi.... typowe mrówki strefowe ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
A4 Mario Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed: leo diver
A4 Mario Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed: leo diver Jeden spot zaliczył i od razu jaki hop siup ciul d*p do przodu ... :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed: leo diver Jeden spot zaliczył i od razu jaki hop siup ciul d*p do przodu ... :polew: :polew: a Ty dupisz 24h jezdzisz Leo i Hvj ztego
A4 Mario Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed: leo diver Jeden spot zaliczył i od razu jaki hop siup ciul d*p do przodu ... :polew: :polew: a Ty dupisz 24h jezdzisz Leo i Hvj ztego :polew: dawaj na Katowickie tam bardziej gejowsko ... P.S. Pozdrów Kasie i ucałuj ...
Bulik Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Guru - daj mu kropka bo to było wredne brat :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: A tobie o co kaman nowy... :decayed: leo diver Jeden spot zaliczył i od razu jaki hop siup ciul d*p do przodu ... :polew: :polew: a Ty dupisz 24h jezdzisz Leo i Hvj ztego :polew: dawaj na Katowickie tam bardziej gejowsko ... P.S. Pozdrów Kasie i ucałuj ... zapach do futy juz ma ide do kato
Guregoru Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 i jutro do roboty [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 18:50_________________________________________________miałem nie iść ale jak Stasiu wkleił to A5 tooooooooo..................... bidulek ...ja jszcze dziś musze dymac ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Trzeba się było uczyć Masz racje nie każdy może sprzedawac chomiki i trociny ... :polew: :polew: Przynajmniej nie zasuwam na 3 zmiany włącznie z weekendami i nie muszę robić na akord [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 19:52_________________________________________________ Guru - daj mu kropka bo to było wredne Szkoda kropka No masz racje ja też tak nie zasuwam i szkoda mi takich ludzi.... typowe mrówki strefowe ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 no i poimprezowane drinusie mega dobre :kox:
Rekomendowane odpowiedzi