Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade A wiesz jak się dobrze bawimy :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________Dobra nic się nie dzieje to spadam na chatę Spotowicze
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade A wiesz jak się dobrze bawimy :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________Dobra nic się nie dzieje to spadam na chatę Spotowicze graty gury za chęci jesteś najwytrwalszy spotowicz Gliwickich spotów szacun ci się należy
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade A wiesz jak się dobrze bawimy :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________Dobra nic się nie dzieje to spadam na chatę Spotowicze Witam wieczorkiem Kurde nie gadaj że dzisiaj sam byłeś?????????????????????????? :shocked: :shocked: Chętnie bym przyjechał ale niestety w pracy muszę siedzieć
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2012 a ja na urodzinach u włąściciela mojej ex B7 byłem
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 to zeście pospocili dzisiaj ta a smieja sie ze u nas malo osob...
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 sio mi stond nr konta znasz, wiesz co zrobic zeby miec spokoj :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 to zeście pospocili dzisiaj bo mnie nie było i nie miał kto nakłonić resztę aby przyjechała
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie: szkoda myślałem ze zrobię przejażdżkę małemu Dimek zbieraj 4 litery i jedziemy na zlota tyle ze ja do max 19 wiec lipa ahas ja myslalkem zeby wlasnie kolo 18:30 podjechac Egon dzięki za kalendarz Szkoda że ta Twoja furka na głównym nie wylądowała
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 wiem ZAMYKAM ok, szacun w życiu tego nie zrobi
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 sio mi stond nr konta znasz, wiesz co zrobic zeby miec spokoj :gwizdanie:
czester Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 10:47_________________________________________________Ja byłem o 19 i tylko wąchałem spaliny tego białego parcha
A4-Tomek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 mnie chyba skleroza dopadła i o 20-tej mi sie przypomniało o spocie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade A wiesz jak się dobrze bawimy :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________Dobra nic się nie dzieje to spadam na chatę Spotowicze graty gury za chęci jesteś najwytrwalszy spotowicz Gliwickich spotów szacun ci się należy Dzięki tylko szkoda, że czasami mam wrażenie, że jestem sam... wiem, że są różne sytuacje bo np Ciebie nikt z małym dzieckiem nie będzie wyciągał z domu na spoty ale jest grono osób, które mogły by jeździć bez przeszkód tylko im się nie chce...[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:10_________________________________________________W ogóle to siema z rana
Rekomendowane odpowiedzi