A4 Mario Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca ....
egon47 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kurde 2 dni tu nie zaglądałem i tyle stron żeście nawalili ale tematy o wierze mogliście sobie darować :decayed:
hubtychy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:25_________________________________________________ Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie: Jakie ładnie ładnie to było jak poszło 100 stron w jeden wieczór
hubtychy Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:25_________________________________________________ Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie: Jakie ładnie ładnie to było jak poszło 100 stron w jeden wieczór To tylko na Katowickich jest możliwe
Guregoru Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:25_________________________________________________ Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie: Jakie ładnie ładnie to było jak poszło 100 stron w jeden wieczór To tylko na Katowickich jest możliwe Oj zdziwił byś się [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:39_________________________________________________Od 1.00 Siemian normalnie Kabaret Smile kierowca ciężarówki
A4 Mario Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: ON MA ESE :kox: i módl się zeby tego nie przeczytał co napisałeś o jego wozie ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:25_________________________________________________ Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie: Jakie ładnie ładnie to było jak poszło 100 stron w jeden wieczór To tylko na Katowickich jest możliwe Takie coś w historii forum miało miejsce jeden, jedyny raz i było to na Gliwickich i raczej szybko rekord nie zostanie pobity. Pamiętaj jak poszedłem wtedy do kibla, wróciłem po kilku minutach i było sto kilka postów więcej
A4-Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 doznałem szoku jak zobaczyłem liste do Bukowiny tyle ludzi już wpisanych a Miron jak zawsze na początku listy
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 16:25_________________________________________________ Zaległości odrobione,ładnie polecieliście ze stronami :gwizdanie: Jakie ładnie ładnie to było jak poszło 100 stron w jeden wieczór To tylko na Katowickich jest możliwe Takie coś w historii forum miało miejsce jeden, jedyny raz i było to na Gliwickich i raczej szybko rekord nie zostanie pobity. Pamiętaj jak poszedłem wtedy do kibla, wróciłem po kilku minutach i było sto kilka postów więcej
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: :notworthy: Dzięki Egon :decayed:
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 doznałem szoku jak zobaczyłem liste do Bukowiny tyle ludzi już wpisanych a Miron jak zawsze na początku listy byłem 6 na liście ale Hugo płakał że nr "7" jest dla niego pechowy to się z nim zamieniłem ma mieć - i tak się chłop kiedyś zorientuje że dla niego każdy nr jest pechowy
A4 Mario Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: :notworthy: Dzięki Egon :decayed: Ja juz opłacony i zapisany więc ... :ssij:
A4-Tomek Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 doznałem szoku jak zobaczyłem liste do Bukowiny tyle ludzi już wpisanych a Miron jak zawsze na początku listy byłem 6 na liście ale Hugo płakał że nr "7" jest dla niego pechowy to się z nim zamieniłem ma mieć - i tak się chłop kiedyś zorientuje że dla niego każdy nr jest pechowy nieważne które miejsce ważne by tam być Ja tam samo wpisowe już wpłaciłem
tomaszstn Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: :notworthy: Dzięki Egon :decayed: Ja juz opłacony i zapisany więc ... :ssij: To jak Ty jedziesz to ja to pie........le i nie jadę :polew:
A4 Mario Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ojjjj Panowie mój osobisty sukces.... tyle stron spamu i nikt sie zemnie nie smiał... :gwizdanie: :gwizdanie: i z mojego Leona ... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: Dobrze że w robocie jestem bo miałem czas to nadrobić ... Jak już o tym wspomniałeś to możemy to nadrobić Na ten zlot do Bukowiny to tylko więc nie musisz śledzić wątku Wiem wiem... dlatego ostatnio Krolu jechał moim leonem a teraz śmigamy jego A4... :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: I seryjne 1,8T też mają zakaz.... tylko fury powyzej 170 Kuca .... Czyli i tak nie pojedziesz bo Krola A4 tez sie nie kwalifikuje :polew: :polew: :polew: :notworthy: Dzięki Egon :decayed: Ja juz opłacony i zapisany więc ... :ssij: To jak Ty jedziesz to ja to pie........le i nie jadę :polew: Widzisz przynajmniej tym razem nie musisz wymyslac prektekstu tylko ja ci go dałem .. :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi