tomaszstn Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 hehe właśnie jeszcze wystawiłem graty do sprzedania, może pójdzie do jutra, kasa się przyda na nowe mody
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 dawaj link z tym złomem [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 00:55_________________________________________________Tomasz takie kawałki to ty na pewno pamiętasz nie
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=239190.0 i już są chętni [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:02_________________________________________________jutro przesłucham bo nie mogę włączyć sprzętu, moja śpi
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 pokaż fote (tej gałki, mieszek mnie nie interesuje ) bo moja mi się uszkodziła :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Sie interesują bo nie wiedzą co ty jesteś za ziółko
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 pokaż fote (tej gałki, mieszek mnie nie interesuje ) bo moja mi się uszkodziła :gwizdanie: Normalna z polifta, nowa, pięciobiegowa tylko skórka w kolorze szarym a nie czarnym. Mogę jutro Ci podesłać fotkę bo dzisiaj nie dam rady
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 pokaż fote (tej gałki, mieszek mnie nie interesuje ) bo moja mi się uszkodziła :gwizdanie: Normalna z polifta, nowa, pięciobiegowa tylko skórka w kolorze szarym a nie czarnym. Mogę jutro Ci podesłać fotkę bo dzisiaj nie dam rady PUCUŚ też nie daje rade :polew:
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 czekaj znalazłem: http://allegro.pl/nowa-oryginalna-galka-audi-a4-a6-a8-f-vat-i2022993352.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:12_________________________________________________tylko trochę ciemniejsza i bez przebarwień
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 taki wycieruch za 130 masakra jakaś pewnie w ASO bedzie taniej
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 taki wycieruch za 130 masakra jakaś pewnie w ASO bedzie taniej Byłem się pytać w ASO i te 130zł to mega okazja. Mi zaśpiewali 300zł
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ceny części do B5 są zabójcze np zderzak kosztuje tylke co do B8, lusterko do B5 wewn fotochrom jest 2x droższe :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 no to Twoje 60 zeta to jest jakiś śmiech na sali robisz za darmo GAŁKE czyś ty oszalał
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ceny części do B5 są zabójcze np zderzak kosztuje tylke co do B8, lusterko do B5 wewn fotochrom jest 2x droższe :gwizdanie: Dokładnie Już nie raz widziałem że do B8 części albo tańsze albo w tej samej cenie a najbardziej przedupcone mieć przedlifta, tu jest już masakra no to Twoje 60 zeta to jest jakiś śmiech na sali robisz za darmo GAŁKE czyś ty oszalał Kupiłem za 41zł i tylko tyle chcę odzyskać. Nie chcę zarabiać na kolegach ze spotów
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ceny części do B5 są zabójcze np zderzak kosztuje tylke co do B8, lusterko do B5 wewn fotochrom jest 2x droższe :gwizdanie: Dokładnie Już nie raz widziałem że do B8 części albo tańsze albo w tej samej cenie a najbardziej przedupcone mieć przedlifta, tu jest już masakra no to Twoje 60 zeta to jest jakiś śmiech na sali robisz za darmo GAŁKE czyś ty oszalał Kupiłem za 41zł i tylko tyle chcę odzyskać. Nie chcę zarabiać na kolegach ze spotów szacun bo niektórzy ze spotów SG czy SK tacy nie są :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ceny części do B5 są zabójcze np zderzak kosztuje tylke co do B8, lusterko do B5 wewn fotochrom jest 2x droższe :gwizdanie: Dokładnie Już nie raz widziałem że do B8 części albo tańsze albo w tej samej cenie a najbardziej przedupcone mieć przedlifta, tu jest już masakra no to Twoje 60 zeta to jest jakiś śmiech na sali robisz za darmo GAŁKE czyś ty oszalał Kupiłem za 41zł i tylko tyle chcę odzyskać. Nie chcę zarabiać na kolegach ze spotów szacun bo niektórzy ze spotów SG czy SK tacy nie są :gwizdanie: hehe czyżby jakieś złe doświadczenia [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:32_________________________________________________ Pelex Tyc-a nie chcę ale jakbyś miał w idealnym stanie valeo to bym Ci nawet kistę piwa dał za nie
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ?
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 za valeo to bys musiał z 10 skrzynek postawić
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ceny części do B5 są zabójcze np zderzak kosztuje tylke co do B8, lusterko do B5 wewn fotochrom jest 2x droższe :gwizdanie: Dokładnie Już nie raz widziałem że do B8 części albo tańsze albo w tej samej cenie a najbardziej przedupcone mieć przedlifta, tu jest już masakra no to Twoje 60 zeta to jest jakiś śmiech na sali robisz za darmo GAŁKE czyś ty oszalał Kupiłem za 41zł i tylko tyle chcę odzyskać. Nie chcę zarabiać na kolegach ze spotów szacun bo niektórzy ze spotów SG czy SK tacy nie są :gwizdanie: hehe czyżby jakieś złe doświadczenia [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:32_________________________________________________ Pelex Tyc-a nie chcę ale jakbyś miał w idealnym stanie valeo to bym Ci nawet kistę piwa dał za nie ja ie mam złych doświadczeń, ale trochę na forum jestem i widzę co się dzieje [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:36_________________________________________________ za valeo to bys musiał z 10 skrzynek postawić ja dałem Krolowi Valeo za free ( ale lekko uszkodzone)
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik
Rekomendowane odpowiedzi