tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 za valeo to bys musiał z 10 skrzynek postawić A tak w sumie to piwko czeka na Ciebie już około roku ale nie chcesz je odebrać :gwizdanie: za ten fotel
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 kuwa zmuś mnie na podjazd po to [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 01:39_________________________________________________ ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy jasne że tak
stanley Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy no i jest... naznaczony
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy A Ty nie wydawaj kasy na pierdoły tylko zbieraj bo w czwartek przyjadę głodny a jak mnie wkurzysz to wezmę żonę i dzieci. a one żrą tyle że będziesz musiał furaka sprzedać jak im powiem że jedzą i piją za darmo :polew: :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy A Ty nie wydawaj kasy na pierdoły tylko zbieraj bo w czwartek przyjadę głodny a jak mnie wkurzysz to wezmę żonę i dzieci. a one żrą tyle że będziesz musiał furaka sprzedać jak im powiem że jedzą i piją za darmo :polew: :polew: :polew: :polew: Ty sie nie rozpedzaj
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja chciałem oddać za piwo lampy do B5 polift firmy TYC i nikt nie chciał Miałeś avanta ? Dokładnie miałem a TYCe są do zrobienia troche poxyliny i były by gitesik Może sie dogadamy A Ty nie wydawaj kasy na pierdoły tylko zbieraj bo w czwartek przyjadę głodny a jak mnie wkurzysz to wezmę żonę i dzieci. a one żrą tyle że będziesz musiał furaka sprzedać jak im powiem że jedzą i piją za darmo :polew: :polew: :polew: :polew: Ty sie nie rozpedzaj wiesz ja mam takich podrostków to jedzą tyle na raz ile ja w ciągu tygodnia :>
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 wiesz ja mam takich podrostków to jedzą tyle na raz ile ja w ciągu tygodnia :> Ja tam nie wnikam, ale kto cos mowil o darmowym zarciu i piciu ?
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 wiesz ja mam takich podrostków to jedzą tyle na raz ile ja w ciągu tygodnia :> Ja tam nie wnikam, ale kto cos mowil o darmowym zarciu i piciu ? No tak, to nie wiesz że ta osoba co pisze pierwszego posta na stronie 100, 200 itd stawia wszystkim piwo a że Ty jesteś moderator żorskich i to jeszcze Ty napisałeś tego posta to nie dość że stawiasz picie to jeszcze jedzenie
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 wiesz ja mam takich podrostków to jedzą tyle na raz ile ja w ciągu tygodnia :> Ja tam nie wnikam, ale kto cos mowil o darmowym zarciu i piciu ? No tak, to nie wiesz że ta osoba co pisze pierwszego posta na stronie 100, 200 itd stawia wszystkim piwo Da sie zrobić a że Ty jesteś moderator żorskich na szczeście nie :banan: i to jeszcze Ty napisałeś tego posta to nie dość że stawiasz picie to jeszcze jedzenie Bo dalem sie wkrecic w bezsensowna dyskusje
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak to nie jesteś "moderatorem" żorskich, a kto zaczął temat :gwizdanie:
danielom Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 i tyle mi zostalo nic wiecej tam nie moge aaaa no i LISTE moge robić
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pelex to jak będziesz szykować paczkę dla kolegi z Żor to może i dla mnie też przywieziesz ten zagłówek co?
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pelex to jak będziesz szykować paczkę dla kolegi z Żor to może i dla mnie też przywieziesz ten zagłówek co? XXX-XXX-XXX do mnie przyjedź pomyslimy co z tym zrobić
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pelex to jak będziesz szykować paczkę dla kolegi z Żor to może i dla mnie też przywieziesz ten zagłówek co? 7xx-xxx-xxx do mnie przyjedź pomyslimy co z tym zrobić wywal ten nr z głównej a ja mam do Ciebie telefon to jutro jak będę na mieście to się odezwę [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 02:17_________________________________________________ Daniel opróżnij skrzynkę bo nie można do Ciebie PW wysłać
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zmykam bo jutro kolęda i muszę trochę pospać a jeszcze robota mnie rano czeka.
tomaszstn Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dobra że tematu nie ciągniesz bo byśmy tak do rana tutaj spamowali
Pelex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 kuwa i tak juz chyba jakiegoś rekorda mamy
Rekomendowane odpowiedzi