tomaszstn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 JESTEŚMY Z MATKĄ NAPALENI NA TEGO LEONA :polew: :polew: :polew: Tekst roku :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Miron :gwizdanie: http://www.ecuproject.pl/audi-a4-b8-3.0tdi-chiptuning-i-intercooler[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 15:28_________________________________________________ po wizycie w Energy 2000 w kato i jak sie podobalo?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 JESTEŚMY Z MATKĄ NAPALENI NA TEGO LEONA :polew: :polew: :polew: Tekst roku :polew: :polew: :polew: za***iste to było
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 JESTEŚMY Z MATKĄ NAPALENI NA TEGO LEONA :polew: :polew: :polew: Tekst roku :polew: :polew: :polew: za***iste to było to sobie :jerk: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Miron :gwizdanie: http://www.ecuproject.pl/audi-a4-b8-3.0tdi-chiptuning-i-intercooler Auto Patroxa z klubu :gwizdanie:
czester Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 JESTEŚMY Z MATKĄ NAPALENI NA TEGO LEONA :polew: :polew: :polew: Tekst roku za***isty tekst :polew: :polew: :polew:
A4-Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Miron :gwizdanie: http://www.ecuproject.pl/audi-a4-b8-3.0tdi-chiptuning-i-intercooler[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 15:28_________________________________________________ po wizycie w Energy 2000 w kato i jak sie podobalo? przyznam że było fajnie ale był straszny spęd bydła bo był DJ Antoine ale co do samego klubu to jak dla mnie mega fajny pomysł na zrobienie klubu w budynku dawnego kina ale to napewno Energy w Przytkowicach jest o wiele lepsze
SebolA4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Bry JESTEŚMY Z MATKĄ NAPALENI NA TEGO LEONA :polew: :polew: :polew: Tekst roku za***isty tekst :polew: :polew: :polew: Bajer musiał być, a cooo :> :>
tomaszstn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Seba a jak tam link do zawiasu K&W? :naughty:
tomaszstn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Gwintu H&R znaczy się? H&R i wysłałem Ci jeszcze linka do zawiasu K&W tego H&R kupiłeś?[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 18:18_________________________________________________ http://allegro.pl/show_item.php?item=2078823210
SebolA4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 przeoczyłem,przemyślęęę, rozważęęę
diman Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 padre jak tam yunior a w porządalu aktualnie śpi wymęczony całodniową zabawą ze starym a tak po za tym to ma już pierwszy ząbek zaczyna chodzić trzymając się za rączki i takie tam inne przyziemne rzeczy
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 padre jak tam yunior a w porządalu aktualnie śpi wymęczony całodniową zabawą ze starym a tak po za tym to ma już pierwszy ząbek zaczyna chodzić trzymając się za rączki i takie tam inne przyziemne rzeczy moja potrafi zchodzic z kanapy na raz ...dzis tak zayebała podwojnego tulupa że aż nam się ciepło zrobiło , skończyło się na siniaku na szczęście nie ma jeszcze zębów ,bo by je dziś wypluła :>
diman Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 padre jak tam yunior a w porządalu aktualnie śpi wymęczony całodniową zabawą ze starym a tak po za tym to ma już pierwszy ząbek zaczyna chodzić trzymając się za rączki i takie tam inne przyziemne rzeczy moja potrafi zchodzic z kanapy na raz ...dzis tak zayebała podwojnego tulupa że aż nam się ciepło zrobiło , skończyło się na siniaku na szczęście nie ma jeszcze zębów ,bo by je dziś wypluła :> jak na razie u nas się obyło bez jakiś większych upadków a co do siniaków to raczej ja mu je nabijam
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 padre jak tam yunior a w porządalu aktualnie śpi wymęczony całodniową zabawą ze starym a tak po za tym to ma już pierwszy ząbek zaczyna chodzić trzymając się za rączki i takie tam inne przyziemne rzeczy moja potrafi zchodzic z kanapy na raz ...dzis tak zayebała podwojnego tulupa że aż nam się ciepło zrobiło , skończyło się na siniaku na szczęście nie ma jeszcze zębów ,bo by je dziś wypluła :> jak na razie u nas się obyło bez jakiś większych upadków a co do siniaków to raczej ja mu je nabijam zdziwiłem sie ze zmiesciła sie miedzy łozko a stół
diman Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 padre jak tam yunior a w porządalu aktualnie śpi wymęczony całodniową zabawą ze starym a tak po za tym to ma już pierwszy ząbek zaczyna chodzić trzymając się za rączki i takie tam inne przyziemne rzeczy moja potrafi zchodzic z kanapy na raz ...dzis tak zayebała podwojnego tulupa że aż nam się ciepło zrobiło , skończyło się na siniaku na szczęście nie ma jeszcze zębów ,bo by je dziś wypluła :> jak na razie u nas się obyło bez jakiś większych upadków a co do siniaków to raczej ja mu je nabijam zdziwiłem sie ze zmiesciła sie miedzy łozko a stół
Rekomendowane odpowiedzi