SebolA4 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#!
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#! dziwisz się, bo ja nie :gwizdanie:
danielom Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 szarpie sie z tym lewarkiem jakby to był stary żuk
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#! Kurcze, właśnie takie coś chciałbym uzyskać u siebie po programie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim hehe łapiesz mnie za słówka, ale ja nie myślę. Rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Teraz to leje mi się z nosa i baniak mnie napiernicza
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim hehe łapiesz mnie za słówka, ale ja nie myślę. Rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Teraz to leje mi się z nosa i baniak mnie napiernicza Pomiń szczegóły proszę Cię bo właśnie jem kolację
tomaszstn Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim hehe łapiesz mnie za słówka, ale ja nie myślę. Rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Teraz to leje mi się z nosa i baniak mnie napiernicza Pomiń szczegóły proszę Cię bo właśnie jem kolację hehe smacznego
Guregoru Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim hehe łapiesz mnie za słówka, ale ja nie myślę. Rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Teraz to leje mi się z nosa i baniak mnie napiernicza Pomiń szczegóły proszę Cię bo właśnie jem kolację hehe smacznego A dziękuję Yo
Pelex Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#! No robi wrażenie ale zauważyłem też że ma pękniętą szybe Prawy dolny róg :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#! No robi wrażenie ale zauważyłem też że ma pękniętą szybe Prawy dolny róg :gwizdanie: Guru Sto Lat :drunk: :drunk: :drunk: Pelex ty stary drifterze co Ci Q nie pomogło ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 hmm, chyba RS6 wymięka na 400m (zobaczcie do końca): http://www.youtube.com/watch?v=rdTscPNCvPg&feature=player_embedded#! Kurcze, właśnie takie coś chciałbym uzyskać u siebie po programie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to tuner co Ci weźmie auto to nie będzie miał lekkiej i prostej roboty ale masakrycznie przyśpiesza ten furacz [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:30_________________________________________________ Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki Tomek ja nie dam rady w piątek jechać ale i tez nie wiem czy dał bym radę pojawić się pod forum ale myślę że jutro będę wiedział czy mógłbym na godzinkę podjechać to Ci zadzwonię ok jakby co to dopiero po 19.00 bo ja w pracy jestem Spoko ja wcześniej tez na bank nie dał bym rady to jakby co będziemy pod telefonem Znaczy się ja będę miał telefon w kieszeni ale ty jak chcesz możesz siedzieć pod swoim hehe łapiesz mnie za słówka, ale ja nie myślę. Rozłożyło mnie jakieś choróbsko. Teraz to leje mi się z nosa i baniak mnie napiernicza Pomiń szczegóły proszę Cię bo właśnie jem kolację się delikatny zrobił
Rekomendowane odpowiedzi