Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

witam wszystkich normalnych i nie normalnych :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

witam wszystkich normalnych i nie normalnych :decayed:

Ci 2 też Cie witają :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Cześć :hi:

Opublikowano

Hehe :polew: Witam z rana :hi:

Opublikowano
:hi: wszystkich spamowiczów jesteście nie samowici jak tak dalej pójdzie to KRIS będzie miał kompana do stawiania na 600-ną stronkę już w ten piątek :polew: do tego MIRON furacza obleje :naughty: to może warto pomyśleć o imprezie z paintballem :mysli::polew:
Opublikowano

I jakims noclegu :polew:

Opublikowano

No na starym poligonie na przykład w śród tych jadowitych kopruchów nie Czester :tongue4:

Opublikowano

Siemka z rana spamowicze :hi:

jesteście niemożliwi - w ciągu doby od wczoraj chyba ze 30 stron albo i lepiej przybyło , pociśnijcie do jutra żeby było 600 , to dopiero będzie oblewanie mirona fury hehehe , szykuje się większa impreza niż na urodziny chyba heheheh

czester ja wczoraj tak miałem , czytam czytam , a tu co chwile przybywa stron , i txt typu "ooo jest i kris , chyba goni te posty , pewnie się odezwie za 15min :) "

jak tam wogóle forma z rana - wyspani , czy po wczorajszym wieczornym spamowaniu niebardzo ?? :naughty:

heheh , ja wczoraj czytałem forum , dogoniłem was wkońcu , włączyłem film na chwilę i ... się przebudziłem o 2 nad ranem z odciśniętą klawiaturą na prawej części twarzy :cool1:

kurde , dziś chyba nie będzie tak ciepło jak wczoraj , a już wziąłem pół dnia wolnego żeby nad jezioro gdzieś skoczyć sobie z koleżanką :gwizdanie:

Opublikowano

Czesc kriss :hi:

Ja wczoraj pisalem na bierzaco i w chwili przerwy czytalem co naspamowaliscie :>

Taka impreza sie szykuje, a ja nie wiem czy bede bo mam isc na 80 urodziny babci :angry: postaram sie wpasc chocby na chwile.

Ja tam wyspany, w koncu nie naspamowalem sie tyle co koledzy.

Z "kolezanka" :polew: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:47_________________________________________________Krolu bedziesz dzisiaj ?

Opublikowano

Witam w ten piękny dzionek :hi::evil:

witam z rana spamowiczów jak tam po wczorajszej nocy , kurde alesmy naklepali stron nono podziw.wyspani? :evil:

E tak dużo stron to nie naklepaliśmy :gwizdanie: bo nawet się wyspałem :decayed:

Opublikowano

Czesc kriss :hi:

Ja wczoraj pisalem na bierzaco i w chwili przerwy czytalem co naspamowaliscie :>

Taka impreza sie szykuje, a ja nie wiem czy bede bo mam isc na 80 urodziny babci :angry: postaram sie wpasc chocby na chwile.

Ja tam wyspany, w koncu nie naspamowalem sie tyle co koledzy.

Z "kolezanka" :polew: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:47_________________________________________________Krolu bedziesz dzisiaj ?

W katowicach ??? [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:57_________________________________________________Jeśli o to Ci chodzi to tak... :)

A w dodatku chciałem pomocy w podłączeniu VAG-a na viscie.. bo nie mogę sobioe z tym poradzić... a dziś tam mają rozwiązywać ten problem u Victora

Opublikowano

a muj VAG działa pozatym mam VAS I tester takze jakby kto chciał skorzystac spooko

a jaką masz wersję i czy masz do tego jakąś instalkę ??? :naughty:

Opublikowano

oki ;)

Opublikowano

Guru Ty masz klubowicza :shocked: jakim prawem Ty ?

Krolu pytalem sie czy dzisiaj w Gliwicach bedziesz ?

Opublikowano

A dawali to wziąłem :naughty:

Opublikowano

miałem o to samo pytać , czy mu się status pod nick'iem nie zminił przypadkiem , ale nat mi padł i czester mnie wyprzedził na przedbiegach :notworthy::decayed:

Opublikowano

Eeeee co to znaczy jakim prawem :rolleyes::decayed: