miron78 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 witam wszystkich normalnych i nie normalnych
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 witam wszystkich normalnych i nie normalnych Ci 2 też Cie witają
Pelex Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 wszystkich spamowiczów jesteście nie samowici jak tak dalej pójdzie to KRIS będzie miał kompana do stawiania na 600-ną stronkę już w ten piątek do tego MIRON furacza obleje to może warto pomyśleć o imprezie z paintballem
Pelex Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No na starym poligonie na przykład w śród tych jadowitych kopruchów nie Czester
kris_kilt Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Siemka z rana spamowicze jesteście niemożliwi - w ciągu doby od wczoraj chyba ze 30 stron albo i lepiej przybyło , pociśnijcie do jutra żeby było 600 , to dopiero będzie oblewanie mirona fury hehehe , szykuje się większa impreza niż na urodziny chyba heheheh czester ja wczoraj tak miałem , czytam czytam , a tu co chwile przybywa stron , i txt typu "ooo jest i kris , chyba goni te posty , pewnie się odezwie za 15min " jak tam wogóle forma z rana - wyspani , czy po wczorajszym wieczornym spamowaniu niebardzo ?? heheh , ja wczoraj czytałem forum , dogoniłem was wkońcu , włączyłem film na chwilę i ... się przebudziłem o 2 nad ranem z odciśniętą klawiaturą na prawej części twarzy kurde , dziś chyba nie będzie tak ciepło jak wczoraj , a już wziąłem pół dnia wolnego żeby nad jezioro gdzieś skoczyć sobie z koleżanką :gwizdanie:
czester Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Czesc kriss Ja wczoraj pisalem na bierzaco i w chwili przerwy czytalem co naspamowaliscie :> Taka impreza sie szykuje, a ja nie wiem czy bede bo mam isc na 80 urodziny babci postaram sie wpasc chocby na chwile. Ja tam wyspany, w koncu nie naspamowalem sie tyle co koledzy. Z "kolezanka" [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:47_________________________________________________Krolu bedziesz dzisiaj ?
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam w ten piękny dzionek witam z rana spamowiczów jak tam po wczorajszej nocy , kurde alesmy naklepali stron nono podziw.wyspani? E tak dużo stron to nie naklepaliśmy :gwizdanie: bo nawet się wyspałem
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Czesc kriss Ja wczoraj pisalem na bierzaco i w chwili przerwy czytalem co naspamowaliscie :> Taka impreza sie szykuje, a ja nie wiem czy bede bo mam isc na 80 urodziny babci postaram sie wpasc chocby na chwile. Ja tam wyspany, w koncu nie naspamowalem sie tyle co koledzy. Z "kolezanka" [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:47_________________________________________________Krolu bedziesz dzisiaj ? W katowicach ??? [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 10:57_________________________________________________Jeśli o to Ci chodzi to tak... A w dodatku chciałem pomocy w podłączeniu VAG-a na viscie.. bo nie mogę sobioe z tym poradzić... a dziś tam mają rozwiązywać ten problem u Victora
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a muj VAG działa pozatym mam VAS I tester takze jakby kto chciał skorzystac spooko a jaką masz wersję i czy masz do tego jakąś instalkę ???
Adas Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Przypominam o mozliwosci zamowienia alkoholu na zlot do Piły - PW do Mnie Cennik: http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_ogolnopolski_pila_2009_oferta_alkoholi_na_zlot-t83242.0.html
czester Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru Ty masz klubowicza jakim prawem Ty ? Krolu pytalem sie czy dzisiaj w Gliwicach bedziesz ?
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru Ty masz klubowicza jakim prawem Ty ? A dawali to wziąłem
kris_kilt Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru Ty masz klubowicza jakim prawem Ty ? miałem o to samo pytać , czy mu się status pod nick'iem nie zminił przypadkiem , ale nat mi padł i czester mnie wyprzedził na przedbiegach
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru Ty masz klubowicza jakim prawem Ty ? Eeeee co to znaczy jakim prawem
Rekomendowane odpowiedzi