danielom Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Tomku ale jakie wady sa w takim rozwiazaniu? Rozumiem 1 koło mniejsze, wtedy sie sily rozkladaja inaczej, ale wszystkie jednakowe? Moim zdaniem nie ma wplywu technicznie na samochod. Tak jak od poczatku mowiłem, oponki sa fajne wiec takie zostaja poki co, nie ma co tematu meczyc.
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Tomku ale jakie wady sa w takim rozwiazaniu? Rozumiem 1 koło mniejsze, wtedy sie sily rozkladaja inaczej, ale wszystkie jednakowe? Moim zdaniem nie ma wplywu technicznie na samochod. Tak jak od poczatku mowiłem, oponki sa fajne wiec takie zostaja poki co, nie ma co tematu meczyc. Nie było to do Ciebie. Tematu nie będę tutaj ciagnął, jak chcesz się dowiedzieć więcej to zapraszam na PW
danielom Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Nie ma sie co stresować, pisz tu co jest na rzeczy
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Wytłumaczę Ci w czwartek bo najprawdopodobniej będę u Was
danielom Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 wypadalo by. ja co prawda robie do 21, ale licze ze wytrwacie
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Ja jak będę to przed 20.00 bo do 19.00 pracuję
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Zaś same kapelusze, obudźcie się już. Fajny wyścig dzisiaj był w Australii.
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 jest i zapracowany Guru Nie zapomnij o mnie jutro, powiedz gdzie będziesz miał towar to podjadę.
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 w ten piękny dzionek:decayed: myślałem,że wczoraj uda mi się "skompletować" auto na sezon, ale za krótka doba:facepalm: .Więc...tylko auto jest wypolerowane i tu się rodzi problem...ale ono ma "zużyty" lakier:blink:, ale póki co lśni jak psu jajca:decayed: mimo tych rys, obić i nawet wrzodek się znalazł ---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:18 ---------- a co do mojej gleby...to było -70 i w tym sezonie tak zostaje:wink:.Choć...może się pokuszę o jeszcze cm niżej, bo w tym roku kółko większe,to i zapas "mm" w prześwicie też większy:decayed:
Guregoru Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 jest i zapracowany Guru Nie zapomnij o mnie jutro, powiedz gdzie będziesz miał towar to podjadę. Spoko zdzwonimy się
egon47 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 z rana po wczorajszym treningu do bukowiny ---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:06 ---------- Guru wczoraj zwrócił słuszną uwagę że nie ma już tego parkingu co zawsze się spotykaliśmy przy Rybnickiej na Autobanie więc spotkamy się po drugiej stronie przy serwisie SKANI jadąc z Gliwic zamiast skręcić na Autostradę w prawo to w lewo na Serwis SCANI
Rekomendowane odpowiedzi