tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 mam nadzieję że chociaż sam nie wracałeś bo jak tak to sobie w łeb strzelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 MIRON mozesz smigac dalej spokojna glowa ale wolniej PAMIETAJ !! W O L N I E J !! :decayed: ok - dzięki co za poj..bany kraj - lecisz na 70-ce 160km/h i od razu Cię nagrywają jak jakiegoś pirata Oj drogo się skończył powrót w Warszawki jak będę wpadał na zloty rowerem to nie myślcie że dla zdrowia - po prostu 24 punkty przekroczyłem Czyli prawie standard Mnie na szczęście konto się wyzerowało w tym miesiącu coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu Bo to trzeba przyhamować,dać się wyprzedzić i zerknąć co/kto siedzi w środku a dopiero potem but Za dużo cywilnych się teraz kręci i to różnymi autami,szkoda ryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 coś taki zadowolony ,pogody niema i hojnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 z pracy wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 z pracy wróciłem w niedziele się trzeźwieje a nie z pracy wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jeszcze tylko jedno i idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Foty z bukowiny .. https://picasaweb.google.com/100998428604636548236/Mario?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPKl6tXF8cvsOQ&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Addassko czekamy na Twoje wypociny .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 wszystkim:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie jak ktoś szuka myjki to polecam http://www.ibood.com/pl/pl/ oferta tylko na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie jak ktoś szuka myjki to polecam http://www.ibood.com/pl/pl/ oferta tylko na dziś Ty to masz gdzieś na miejscu czy to po prostu zwykły sklep internetowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie jak ktoś szuka myjki to polecam http://www.ibood.com/pl/pl/ oferta tylko na dziś Ty to masz gdzieś na miejscu czy to po prostu zwykły sklep internetowy? Ja taką kupiłem rok temu i w tej cenie najlepsze co może być, za takiego Karchera trzeba 900zł dać i jest tylko 2lata gwar. To jest oferta w tym sklepie i tylko dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie jak ktoś szuka myjki to polecam http://www.ibood.com/pl/pl/ oferta tylko na dziś Ty to masz gdzieś na miejscu czy to po prostu zwykły sklep internetowy? Ja taką kupiłem rok temu i w tej cenie najlepsze co może być, za takiego Karchera trzeba 900zł dać i jest tylko 2lata gwar. To jest oferta w tym sklepie i tylko dziś. moja chińska powiedziała papa po dwóch latach to trzeba coś kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 co za pogoda na letnich sie już kula a tu taki zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi