Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja mysle ze sie zastanowie po tym ogolnopolskim jak pogadamy

ja jestem umówiony z nimi na poniedziałek( po zlocie ) na tel. po którym będę wiedział czy jadę środa czy czwartek do nich

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

noo to będziemy kombinować gdzie się wybrać, ja odrazu mówię że piątku mam wolne więc dla mnie żaden problem, albo pomyśleć nad wypadem gdzieś nad wodę, albo coś w tym stylu, albo jakiś piknik, większy zlot np. Kraków, Katowice, Gliwice, Bielsko, Opole, Częstochowa, gdzieś pomiędzy tymi miastami, w ustronnym miejscu, grill i te sprawy, to by było dopiero, prawie jak ogólnopolski :decayed:

Opublikowano

a i ja tez jestem za wyjazdem jak najbardziej obojetnie gdzie jak tylko bede mogl oczywiscie no i nie chodzi mi tu bynajmniej o moja kobite

Opublikowano

a gdzie nasz klubowicz :decayed:

Opublikowano

Dotarłem.

Dzięki za miłe spotkanko :)

Swoją drogą potem trochę żałowałem, że nie spróbowałem z kimś jak to moje padło ciągnie, ale co się odwlecze ...

Cisnąłem w drodze do domu i w sumie uważam, że fajnie 2,5 TDi sobie poczyna.

Postaram się jutro wkleić foty co zrobiłem na strefie. Zobaczymy co mi tam wyszło :)

Opublikowano

heh no ciekawe, olał wszystko bo już dostał status :polew:

Panowie ja spadam, powinienem się jutro pojawić, Dobranoc :)

Opublikowano

proton ustalcie tam z wojtkiem o ktorej jedziecie i mysle zeby wyjechac jak najwczesniej zeby tam nie gonic na zabicie tylko spokojnie do przodu i dajcie znac

Opublikowano

Pucek :hi:

Rudzi - fajnie że wpadliście - mamy nadzieje że było miło i ciekawie dla Was :wink4:

Proton - czekamy na fotki

Opublikowano

Ja tez już spadam bo ten spot mnie wymęczył coś :P Za dużo powietrza może :tongue4:

Dobranoc :)

To był Pelex :)

Pewno wpadajcie :wink4:

Opublikowano

rudi nie tyle co mozecie ale musicie a jesli chodzi a fure to nie moja byla tylko pozyczona od kumpla ale dzieki

Opublikowano

moja jest b7 a to byla b6 al nie najgorsza calkim spoko ja ma

Opublikowano

dobra ja spadam spac bo jutro cza te klocki wymieniac z rana narty :hi:

Opublikowano

proton ustalcie tam z wojtkiem o ktorej jedziecie i mysle zeby wyjechac jak najwczesniej zeby tam nie gonic na zabicie tylko spokojnie do przodu i dajcie znac

Diman, już wstępnie napisałem u nas tak jak rozmawialiśmy na spocie :) Targeo podaje szacunkowy czas dojazdu 4h 56 minut do Poznania z tego skrzyzowania z A4. Więć 6:00 to jest najpóźniej jak musielibyśmy stamtąd wyjechać.

Opublikowano

wojtek bo widze ze podgladasz jak bedziecie mieli godzine ustalona na ogolnopolski to dajcie znac my z majkim sie dolaczymy[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 23:41_________________________________________________ok proton to my sie dostosujemy i zczasniemy sie na tym parkingu pod a4 a jeszcze bede do ciebie dzwonil przed wyjazdem

Opublikowano

wojtek bo widze ze podgladasz jak bedziecie mieli godzine ustalona na ogolnopolski to dajcie znac my z majkim sie dolaczymy

o 6.00 jesteśmy na parkinu

Opublikowano

Siemano :hi:

Mowcie co tam sie dzialo na spocie po tym jak pojechalismy ? domniemywam, ze na strefie byliscie ? ile autek bylo ? szkoda, ze musialem jechac bo widze ze mega spot byl :> ten pasek co nim bylem, to jest AWX i w porownaniu z AFNem to rakieta, wiec nie mowcie ze AWX wolno jedzie. Jak myslicie 300zl za dwa tylne lozyska, za pierscien od ABSu, za wprasowanie lozysk, odkrecenie zerwanej sruby z jazma i wymiane tarcz i klockow to duzo ? Czekam na jakies foto z dziesiejszego spotu, a jutro na Ciebie Miron :)

Majki dam Ci znac co z jutrem bo moze uda mi sie zalatwic kanal pod domem, ale bede dzwonic jeszcze.

Dobranoc

Opublikowano

siemacie z rana pogoda fajna to i wstawac sie chce zycze wszystkim milego dzionka ja zasuwam do majkiego wymienic te moje klocki hamulcowe

Opublikowano

Dobry :hi:

Miłego dnia :naughty:

Opublikowano

Bry , hehe diman zasuwa do mnie klocki wymieniać a ja jeszcze śpie :tongue4: