SebaMC Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 2 strony samych kapeluszy, rozmowa się klei:decayed: a tak wogóle to Pewnie i głupie pytanie ale czy ktoś z Was 'czipował' swojego klekota u Rogala? i gdzie to jest i ile to kosztuje i czemu tak drogo? mocy brakuje
egon47 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 2 strony samych kapeluszy, rozmowa się klei:decayed: a tak wogóle to Pewnie i głupie pytanie ale czy ktoś z Was 'czipował' swojego klekota u Rogala? i gdzie to jest i ile to kosztuje i czemu tak drogo? mocy brakuje Z tego co sie orientuje Rogal jest z W-wy na slasku tez mamy dobry tunerów jak COMPsport lub Dynosoft albo Aligator
Mario22 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Czester ty żyjesz ??? Jesteś w PL ???
Guregoru Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 rankiem Czester będziesz w piątek
miron78 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Czester już prawie nie jest polakiem a B8 to dla niego już stara fura - zbiera n aB9
Guregoru Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Czester już prawie nie jest polakiem a B8 to dla niego już stara fura - zbiera n aB9
Mario22 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Nie ma sie co smiać ... porobi troche i B8 lekko przywiezie ... na handlu chomikami tego w życiu nie zarobisz co on tam smigając widlaczkiem ...
SebaMC Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co sie orientuje Rogal jest z W-wy na slasku tez mamy dobry tunerów jak COMPsport lub Dynosoft albo Aligator O trza będzie coś pomyśleć, a ile to kosztuje do diesla?
MAJKI Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Z tego co sie orientuje Rogal jest z W-wy na slasku tez mamy dobry tunerów jak COMPsport lub Dynosoft albo Aligator O trza będzie coś pomyśleć, a ile to kosztuje do diesla? Siemka kurde jak mnie tu długo nie było ja płaciłem z dimanem cos koło 1200zł bo bylismy na 2 auta. ps Dynosoft i Aligator to ta sama osoba Aligator autka robi w Katowicach DYNOSOFT - Kontakt
Rekomendowane odpowiedzi