Majkel Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ja wpadne raczej punktualnie
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ty to lepiej pisz czy dziś będziesz a nie pierdoły pociskasz W ogóle to kto się na dziś deklaruje Ty żyjesz? Ja zawsze jestem więc nawet nie piszę chyba że w pracy muszę być
Guregoru Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ty to lepiej pisz czy dziś będziesz a nie pierdoły pociskasz W ogóle to kto się na dziś deklaruje Ty żyjesz? No jeszcze tak
Guregoru Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ja nie podjadę I dobrze główny prowodyrze kebaba
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ja nie podjadę Nie żartuj
SebolA4 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Bry:hi: Mnie dziś nie budiet.Pozdro
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Bry:hi:Mnie dziś nie budiet.Pozdro A może dasz radę po szkole? Tą blaszkę to wywal ale ja nie chciałem tego robić Nie wiem czy Ci moja przekazała ale ta górna płytka z napisem Win7 to masz komplet a ta dolna to tylko starter i jeszcze odnośnie przesyłek to ja wysyłam tym: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99z zarejestruj się, ja jestem zadowolony
Arturoo Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ja nie podjadę I dobrze główny prowodyrze kebaba
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Artur, przyjedź nie rób scen
Arturoo Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 odpadam Pane ......mam trochę dłubania przy autku.....nadkola, osłony silnika i skrzyni ....wnętrze będzie miało zmienione oświetlenie -rzeźba -także trochę czasu zejdzie
horny devil Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 mnie dziś ojczyzna ponownie wzywa
tomaszstn Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 odpadam Pane ......mam trochę dłubania przy autku.....nadkola, osłony silnika i skrzyni ....wnętrze będzie miało zmienione oświetlenie -rzeźba -także trochę czasu zejdzie To nie siedź przed kompem tylko już to rób a wieczorkiem do nas na dobrego kebabika i odpoczynek w gronie najbliższych
Majkel Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 odpadam Pane ......mam trochę dłubania przy autku.....nadkola, osłony silnika i skrzyni ....wnętrze będzie miało zmienione oświetlenie -rzeźba -także trochę czasu zejdzie z najbliższymi nie posiedzisz?? Do 18.00 jeszcze kupa czasu, więc bierz sie za dłubanie i wpadaj!
SebolA4 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Bry:hi:Mnie dziś nie budiet.Pozdro A może dasz radę po szkole? Tą blaszkę to wywal ale ja nie chciałem tego robić Nie wiem czy Ci moja przekazała ale ta górna płytka z napisem Win7 to masz komplet a ta dolna to tylko starter i jeszcze odnośnie przesyłek to ja wysyłam tym: Najtasze usugi kurierskie - tanie przesyki zagraniczne i midzynarodowe. Tani kurier od 12,99z zarejestruj się, ja jestem zadowolony Jeszcze raz dzieki za pomoc Tomasz.Na stronie juz się zarejestrowałem. Panowie nie macie jakiejś B5 z 1.9TDI do opylenia w miarę pewnej bo kumpel szuka, tak od 1998 roku do 14 - 15 tyś zł?
A4 Mario Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Bry:hi:Mnie dziś nie budiet.Pozdro A Twoja bedzie ??? Ja bede punktualnie
egon47 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ja tez dzisiaj zawitam zobaczyc wasze Paskudne Mordy
egon47 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 I na kebaba No dobra rozszyfrowales mnie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi