egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :siema: Cześć i nara Siema Rybnicka Mendo
Majkel Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 kto jedzie jutro na mikołajowy?? ja będe na 100% Jeszcze się zapowiadali Adasko, Arturro, Kuna, Mario i Hammer ale nie wiem czy bedą
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Maniek wogole dowiedzialem sie ze za fajna Laske byles przebrany jak robiles brame Adamowi:grin:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :siema: Cześć i nara Siema Rybnicka Mendo Dała Ci chociaż?
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :siema: Cześć i nara Siema Rybnicka Mendo Dała Ci chociaż? po ślubie
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :siema: Cześć i nara Siema Rybnicka Mendo Dała Ci chociaż? Ty Ściulu
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 :siema: Cześć i nara Siema Rybnicka Mendo Dała Ci chociaż? po ślubie Ktoś to kiedyś nazwał tak jakoś dziwnie... "miłość"
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed:
Majkel Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Maniek wogole dowiedzialem sie ze za fajna Laske byles przebrany jak robiles brame Adamowi:grin: kurde, jaki ten świat maly :grin: wszystko się rozniesie
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Maniek wogole dowiedzialem sie ze za fajna Laske byles przebrany jak robiles brame Adamowi:grin: kurde, jaki ten świat maly :grin: wszystko się rozniesie no dokladnie
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza...
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie Na pewno najśmieszniejsza
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie Na pewno najśmieszniejsza jak nastawała zima - to zaczynała się szkoła życia na hali temp jak na dworze.... nieraz -15 do -20 st na hali
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie Na pewno najśmieszniejsza jak nastawała zima - to zaczynała się szkoła życia na hali temp jak na dworze.... nieraz -15 do -20 st na hali Dlatego ja sobie teraz nie wyobrażam pracy na "powierzchni" w takiej temperaturze Chyba bym się zwolnił
stanley Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie Na pewno najśmieszniejsza jak nastawała zima - to zaczynała się szkoła życia na hali temp jak na dworze.... nieraz -15 do -20 st na hali Dlatego ja sobie teraz nie wyobrażam pracy na "powierzchni" w takiej temperaturze Chyba bym się zwolnił ja też człowiek młody był, jeszcze do tego walnęło się piwko, albo jakiś rozrobiony na szybko spirol :doh:
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pucek Ty sie ciesz ze znalazles taka Anke ze sie zlitowala nad Toba i Cie chciala bo gdyby nie ona to bys mial takie odciski na rece zebys na spotach witac sie nie umial Odciski mam do teraz, od kilofa i łopaty - ja zwykły chłopak jestem :decayed: a po szychcie gorący, wspólny prysznic i dopiero skóra się odmacza... No a jak Jakoś sobie trzeba radzić 1,5 roku robiłem w "górniczej" firmie, kąpiel to była najlepsza rzecz tej robocie Na pewno najśmieszniejsza jak nastawała zima - to zaczynała się szkoła życia na hali temp jak na dworze.... nieraz -15 do -20 st na hali Dlatego ja sobie teraz nie wyobrażam pracy na "powierzchni" w takiej temperaturze Chyba bym się zwolnił ja też człowiek młody był, jeszcze do tego walnęło się piwko, albo jakiś rozrobiony na szybko spirol :doh: Jeszcze jakiś czas dało się takie cuda wyprawiać, teraz jest taki rygor że dzień przed robotą nie można się piwa napić
Rekomendowane odpowiedzi