Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Dobry wszystkim Co to jakieś zawody kto pójdzie później spać
_Piotr_ Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witajcie guru i pelex No z kartami super pomysł, ja naturalnie z przyjemnością powalcze Dostosuje się co do miejsca, podpisuje się pod głosem większości :> Chłopaki będzie ktoś miał VAG-a jutro ?? Bo już mnie mega drażni świecąca kontrolka poduchy Spot jest w piatek, a nie jutro, ale nie przejmuj sie, tez ostatnio powalily mi sie dni tygodnia Vaga wezme, to pokasujemy bledy. Faktycznie Dzisiaj dopiero czwartek Z góry dzięki Czester za uświadomienie i za VAG-a Pozdrawiam i do jutra
kris_kilt Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 z rana Gure - przesyłka już doszła , wszytsko jest ok , tylko szczerze - myślałem że te listwy jakieś hmm większe będą , a tu 7,5cm każda , w dodatku połączone ze sobą
keżor Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 keżor ale Ty też wcześnie chodzisz spać ja dopiero teraz ide spać :> dobranoc :polew:
czester Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Siemka wszystkim :hi: kezor, a cos ty rezal przez cala noc ?
keżor Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Siemka wszystkim :hi: kezor, a cos ty rezal przez cala noc ? a taki żarcik, bo sie wszyscy przechwalają kto późnij poszedł spać mam kolejną niespodzianke na spota w sobote :> mam nadzieje tylko że nie braknie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 napewno starczy dla tych co są na liście :>
kris_kilt Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 siema krolu, udało ci się może przypadkiem obadać co z tą myjnią :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 siema krolu, udało ci się może przypadkiem obadać co z tą myjnią :gwizdanie: Tak byłem tam i mam od nich ulotkę Została w aucie Tylko jak myślisz, że fajne laski w bikini Ci będą auto myc to gruuuuuubo się mylisz...
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Siemanko z wieczorka Krisu no to genialnie faktycznie przesyłka express Keżor co to za atrakcja striptiz będziesz robił :polew:
czester Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Moze jak wszyscy beda juz naj...waleni to beda wyscigi po ogrodku kezora na czas
kris_kilt Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Moze jak wszyscy beda juz naj...waleni to beda wyscigi po ogrodku kezora na czas chyba w workach na kartofle :polew: siema krolu, udało ci się może przypadkiem obadać co z tą myjnią :gwizdanie: Tak byłem tam i mam od nich ulotkę Została w aucie Tylko jak myślisz, że fajne laski w bikini Ci będą auto myc to gruuuuuubo się mylisz... hehe , tego się akurat nie spodziewałem , chodź napewno bym nie pogardził :) ważne , żeby dobrze to zrobili i w przystępnej cenie zostawiłeś w aucie .... i jeszcze tu siedzisz ??
Pelex Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam Ale jedziecie z tym spamem Kto jutro na spociku będzie ?
Rekomendowane odpowiedzi