tomaszstn Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Brać rozpórkę bo tanio: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/rozporka-dolna-oslony-silnil-weze-klimy-2-8-wydech-quattro-240211/
danielom Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cena fajna ale gowno to daje. No moze poza tym, ze oslona skrzyni odstaje i nie idzie zamontowac
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Siema własnie wrociłem z lotniska ... podróż masakryczna bo jakis poyeb zostawił paczke na ltonisku w marsyli i wszystkioch ewaukowali i nie pozwolili lądować ... zaliczylem obsuwe czasową i jeszcze troche a bym nocował w Monachium i jutro wracal dopiero.... a do tego mega opady sniegu i tez obsuwa czasowa... w monachium... tam jest wieksza zima niz u nas ale kij z tym bo dziś free day i spocik
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 to ja odpadam ze spota :grin::grin::grin: :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 to .... no wiesz co ... :polew::polew:
horny devil Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 rankiem i oby do wieczora w końcu
SebaMC Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak wcześniej pisałem - druga zmiana ale za tydzień będę!
Majkel Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czarny Plasti Dip zamówiony Qrcze szkoda żem nie wiedział, że zamawiasz:thumbdown:, bo pisałbym się też...ile puszka kosztuje i ile tego jest, bo miałbym parę plastików do spiknięcia:whistling: 400ml bodajże jest w puszcze i za to z przesyłką 77zł Dzwoniłem do kolesia, zapytać czy już wysłał, ale nie odbiera od tego zamawialem PLASTI DIP, PLASTIDIP -NOWY HIT Z USA - CZARNY MAT (2819423492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- A tak w ogóle, to do wieczora!
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja prawdopodobnie nie dam rady....a nawet jakby to dopiero koło 21 bym był ,a to już chyba bez sensu zadzwonię do jakiegoś padlinożercy jak ogarnę swoje tematy i zapytam ,czy już na kebabie ,czy jeszcze na forum jesteście
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 OK Dźwoń pytaj może ktos od ciebie odbierze ...
Mario22 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja dzis odpadam przeziebiony jestem :facepalm: ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ---------- Ja bede o 18 bo musze isc na chwilke na góre na sklepy.
Rekomendowane odpowiedzi