Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mario, a Ty nie poznajesz kumpli, ładnie Ci ustąpilem koło cmentarza jak do netto skręcałeś, długimi mrugnąłem, a Ty nic, ani dzięki, ani f*ck'a, ani pocałuj mnie w zad...nic!! Foch!
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mario, a Ty nie poznajesz kumpli, ładnie Ci ustąpilem koło cmentarza jak do netto skręcałeś, długimi mrugnąłem, a Ty nic, ani dzięki, ani f*ck'a, ani pocałuj mnie w zad...nic!! Foch! Wiesz co to znaczy Foch ?? Fachowe Obcioganie CH.... :polew::polew:
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mario, a Ty nie poznajesz kumpli, ładnie Ci ustąpilem koło cmentarza jak do netto skręcałeś, długimi mrugnąłem, a Ty nic, ani dzięki, ani f*ck'a, ani pocałuj mnie w zad...nic!! Foch! Wiesz co to znaczy Foch ?? Fachowe Obcioganie CH.... :polew::polew: cu*va... złe słowo dobralem, nieprzemyślane
A4-Tomek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 :hi:ja wpadne na troche bo dziś na nockę
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Bogu dzięki, że to coś nie ma klubowych ramek... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: AUDI A4 1995r 1.6 OKAZJA TUNING NIEBIESKI MATT (2841137820) - motoAllegro Jedna z większych kup jakie widziałem....
Mario22 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Faktycznie kupa ... ale co do felg to koles ma taki sam gust jak Guru ... :polew::polew::polew:
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dzieki Tomek bardzo za kratki i zarówki :notworthy: I wam Mario i Maniek , Paweł za transport
Polko_V Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 dzięki Pany za spocika a przede wszystkim Arturkowi za transport mojej kościstej d*py:decayed: :notworthy::notworthy:
Kix Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 kebab dobry ale fura szefa jeszcze lepsza:)
H4mm3R Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 dzięki Pany za spocika a przede wszystkim Arturkowi za transport mojej kościstej d*py:decayed::notworthy::notworthy: pojechali i nawet znać nie dali, koledzy
Kix Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dzieki Tomek bardzo za kratki i zarówki :notworthy:I wam Mario i Maniek , Paweł za transport hahah faktycznie ciebie podwiozlem pod kebab;P wykorzystalem chwile zaraz musze ogladac filma z moja;<
Polko_V Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 dzięki Pany za spocika a przede wszystkim Arturkowi za transport mojej kościstej d*py:decayed::notworthy::notworthy: pojechali i nawet znać nie dali, koledzy to było tak na spontana...Artur podjechał, aby mu coś sprawdzić...i po tym: "Jedziemy na Gliwice?!":decayed:Poszłem po wizę do Żonki i paa:wink: ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- sami nie wiedzieliśmy do ostatniej chwili, że pojedziemy:wink:
tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 visa ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- A teraz to będziesz miał mur Berliński
Rekomendowane odpowiedzi