tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 z wieczora Seba, może w końcu wpadniesz w piątek, ekipa będzie zacna ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- A zrobisz mi adaptację klimatronika?? Jeśli tak to wyślij na PW koszta Wiesz co, nigdy tego nie robiłem ale spróbujemy, może się uda
Mario22 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Elo z rana po awarii simatica ... :kwasny::kwasny: browar na rozluźnienie i nyny ...
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 od dziś cytryna ubezpieczona i zarejestrowana
horny devil Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 od dziś cytryna ubezpieczona i zarejestrowana Gratki, mój ojciec kupił tourana, teraz on będzie walczył z urzędami od następnego tygodnia ;/
SebaMC Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ogarnia ktoś temat liczników w b5? jest to polift czy przedlift? bo wiem, że wychodziły wersje z zegarkiem elektronicznym:eusathink:
Rekomendowane odpowiedzi