egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Guru może dostaniesz jakiego rabata na bramkach jak zobaczą raczej niespotykany w palecie Audi kolor samochodu ta pomysla ze taksowka niemiecka
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 On ma bardziej......hmmmmm...............jak to by ująć.......?...........wiem ......wysycony
Pucek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo
egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam
Pucek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie
egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly
Pucek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly Nawet zderzaki?
egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly Nawet zderzaki? tak wszystko poszlo
Pucek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly Nawet zderzaki? tak wszystko poszlo No to tylko się cieszyć Zachciało Ci się ślubu to masz
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly Nawet zderzaki? tak wszystko poszlo Teraz będzie gotowa Ci wypomnieć ,że takie fajne ,a sprzedałeś nie widząc po co ....
Kix Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie
Majkel Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Guru może dostaniesz jakiego rabata na bramkach jak zobaczą raczej niespotykany w palecie Audi kolor samochodu :polew::polew: z ranka Mały mod a cieszy
egon47 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ??
Mario22 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Elo z rana Pucek masz racje miałem pierwszą zmiane i nie byłem na spocie ... ale byłem w Żorach... a w Gliwicach nie byłem bo miałem co innego ciekawszego do roboty ...... i tyle ... nie tylko forum żyje człowiek
Kix Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ?? o fotele kiere mowiles ze obszywales na gieldzie chyba z tego co pamietam
horny devil Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Sobota wolna, świeci słonko, ptaszki ćwierkają, trzeba umyć autooooooo Ha tez pojde sobie auto umyc ... zapomnialem ja przeciez auta niemam Życie juz nawet wszystkie czesci z Audika sie sprzedaly Nawet zderzaki? tak wszystko poszlo Teraz będzie gotowa Ci wypomnieć ,że takie fajne ,a sprzedałeś nie widząc po co .... Gorsza sprawa jak mu powie sprzedałeś fajne Audi to nara
tomaszstn Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Egon napisz mi gdzie to obszywaja te elementy;p albo jakis namiar;) co wczoraj mowiles na spocie ale chodzi ci o kiere czy o fotel ?? o fotele kiere mowiles ze obszywales na gieldzie chyba z tego co pamietam Telefon do niego 604325908 To jest na Trynku w Gliwicach
Rekomendowane odpowiedzi