tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ja chce wiosne/lato http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/314435_304005919728418_2026792833_n.jpg Też mi tego ciepła brakuje
miron78 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:SIERŚCIUCHY ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Właśnie zostaliśmy pochwaleni przez zarząd za najbardziej zgrany i najmniej konfliktowy rejon a to wszystko zasługa Was wszystkich z osobna i nas wszystkich razem - dzięki
Pucek Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:SIERŚCIUCHY---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Właśnie zostaliśmy pochwaleni przez zarząd za najbardziej zgrany i najmniej konfliktowy rejon a to wszystko zasługa Was wszystkich z osobna i nas wszystkich razem - dzięki No dobra, ale że niby co z tego? Mamy w BT alkohol za free?
Guregoru Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:SIERŚCIUCHY---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Właśnie zostaliśmy pochwaleni przez zarząd za najbardziej zgrany i najmniej konfliktowy rejon a to wszystko zasługa Was wszystkich z osobna i nas wszystkich razem - dzięki No dobra, ale że niby co z tego? Właśnie. Napisz tam kulturalnie że c**j nam po tym A w ogóle to niech się nie podlizują
miron78 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 za alokohol płacimy - ale ja jadę na darmo
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 za alokohol płacimy - ale ja jadę na darmo Jak to pisze jeden u Was ....hehe.............ja jebie ...wiedziałem ,że ktoś coś z tego będzie miał....tylko myślałem ,że tym razem ktoś inny..... Że , .np.Guru dostanie komplet kosmetyków na rok czasu.....co w jego wypadku byłoby dożywotnio na jakieś 3 pokolenia
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 :hi:SIERŚCIUCHY---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Właśnie zostaliśmy pochwaleni przez zarząd za najbardziej zgrany i najmniej konfliktowy rejon a to wszystko zasługa Was wszystkich z osobna i nas wszystkich razem - dzięki No dobra, ale że niby co z tego? Mamy w BT alkohol za free? Oni wiedzą , że na śląsku są imprezki mocno zakrapiane....więc nie bardzo by to było z czysto ekonomiczego punktu logiczne ..
Polko_V Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 :hi:SIERŚCIUCHY---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Właśnie zostaliśmy pochwaleni przez zarząd za najbardziej zgrany i najmniej konfliktowy rejon a to wszystko zasługa Was wszystkich z osobna i nas wszystkich razem - dzięki No dobra, ale że niby co z tego? Mamy w BT alkohol za free? Oni wiedzą , że na śląsku są imprezki mocno zakrapiane....więc nie bardzo by to było z czysto ekonomiczego punktu logiczne .. hmm...:mysli:no dobra...albo temu zarządowi coś przeszło koło nosa, albo ktoś na bieżąco usuwał posty Daniela:decayed:---------- Post dopisany at 02:18 ---------- Poprzedni post napisany at 02:10 ----------
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 jeszcze 9 dni i będziemy poruszać strasznie ważne życiowo tematy....i oczywiście każdy z nas będzie w nich najlepszy...znaczy się taki nomen omen guru w danym temacie
diman Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 jeszcze 9 dni i będziemy poruszać strasznie ważne życiowo tematy....i oczywiście każdy z nas będzie w nich najlepszy...znaczy się taki nomen omen guru w danym temacie
Rekomendowane odpowiedzi