gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja mam malowanie u mnie w mieścinie za 270zł od elementu i to na igłę
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja mam malowanie u mnie w mieścinie za 270zł od elementu i to na igłę a Kalety to miasto ?? ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew: że co no, że to że zrobisz focha i chooj...
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 w Knurowie mają dziwny slang taki ziomalski...joł:yeah::yeah::yeah: ...i chooooj:decayed:
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew: że co no, że to że zrobisz focha i chooj... Was chyba podupczyło
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew: że co no, że to że zrobisz focha i chooj... Was chyba podupczyło ...tylko przetłumaczyłem Ci o co kaman Mariowi....jjooołłł...
H4mm3R Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pierdu pierdu i tyle w temacie twoich chinek... bedzie mial kase to poreza nie to nie wiec nie wiem cos sie tak przyczepil... kazdy pisze ze na glebie ta fura bedzie kox... jeszcze troche i bedziesz pasowal do rybnickich jak sie tak bedziesz foszyl...:polew: że co no, że to że zrobisz focha i chooj... Was chyba podupczyło ...tylko przetłumaczyłem Ci o co kaman Mariowi....jjooołłł... Ziomal zjadz coś bo strasznie gwiazdorzysz
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 napisz mariowi aby zjadł snikersa:decayed:, bo go nie lubię za dużo orzechów:disgust:
gregory Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Synek, Kalety to zielony zakątek śląska I spokój tu już, co wam w domu ciasno?
horny devil Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ale wam na dekle popadało :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Synek, Kalety to zielony zakątek śląska I spokój tu już, co wam w domu ciasno? dobrze ojcze...już zamilknę ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- ale wam na dekle popadało :grin::grin: dopiero się rozkręcamy:yeah:
Mario22 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Snickers sie nalezy hammerowi o ile na to juz nie za pozno...ave... koniec tematu madrzejszy odpuszcza...
Rekomendowane odpowiedzi