tomaszstn Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 nie mam 2 tyś zł A co Ty tylko koła chciałeś odkupić ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Guru, bierz, wspominałeś coś wczoraj że by się przydało http://a4-klub.pl/sprzedam-22/namiot-wojskowy-n-6-72-a-271394/ Tego nie bo w tym byście się zapili a to ma być na grilla a nie na popijawy
miron78 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Majki coś dla Ciebie Oferta - Volkswagen Golf - Auto zadbane, przebieg oryginalny potwierdzony książkami serwisowymi. Skrzynia DSG z łopatkami w kierownicy, napęd 4motion. Więcej ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- No chyba że możesz dołożyć jakiś grosz Oferta - Volkswagen Scirocco - Genialne auto,dające niepowtarzalne wrażenia podczas jazdy.Wygląd niesamowicie atrakcyjny.Obniżone zawieszenie, wydech Milltek Spor
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 TVN turbo - RS4 B7 Rs4 porownywane z cayenem... ciekawe porownanie... fajnie miec 5akie dylematy podczas kupna auta...
miron78 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 osobiście chętnie bym się przesiadł na tego Oferta - Volkswagen Scirocco - SAMOCHÓD OD PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA KUPIONY W POLSKIM SALONIE BEZWYPADKOWY SERWISOWANY W STANIE IDEALNYM JEST WYSTAWIONY NA SPRZ
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 alkoholik Kupowales tylko GT5 czy wieksze zakupy czyli konsola i gra????
MAJKI Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Majki coś dla CiebieOferta - Volkswagen Golf - Auto zadbane, przebieg oryginalny potwierdzony książkami serwisowymi. Skrzynia DSG z łopatkami w kierownicy, napęd 4motion. Więcej ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- No chyba że możesz dołożyć jakiś grosz Oferta - Volkswagen Scirocco - Genialne auto,dające niepowtarzalne wrażenia podczas jazdy.Wygląd niesamowicie atrakcyjny.Obniżone zawieszenie, wydech Milltek Spor ładne ale chyba w moim przypadku jednak 2 drzwiowe auto odpada, Lenka chce siostre albo braciszka hehe
miron78 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Majki coś dla CiebieOferta - Volkswagen Golf - Auto zadbane, przebieg oryginalny potwierdzony książkami serwisowymi. Skrzynia DSG z łopatkami w kierownicy, napęd 4motion. Więcej ---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- No chyba że możesz dołożyć jakiś grosz Oferta - Volkswagen Scirocco - Genialne auto,dające niepowtarzalne wrażenia podczas jazdy.Wygląd niesamowicie atrakcyjny.Obniżone zawieszenie, wydech Milltek Spor ładne ale chyba w moim przypadku jednak 2 drzwiowe auto odpada, Lenka chce siostre albo braciszka hehe sugerujesz że mam przyjechać ?
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 wszystkimwidzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew: a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2 Kiedy mogę podjechać zobaczyć jak przepaliłeś lakier na B8 ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 wszystkimwidzę mało Was wczoraj nie było - ja imprezowałem ze szwagrem - mieliśmy przyjechać ale nie miał kto kierować auta nie chciałeś poswinic w taką pogodę ,a nie ze kierowcy nie było :polew: a no to też - ale akurat przyjazd moim autem juz wcześniej był przekreślony - planowałem wpaść C2 Kiedy mogę podjechać zobaczyć jak przepaliłeś lakier na B8 ---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ---------- Jak odmaluje auto... Zart...
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 alkoholik Kupowales tylko GT5 czy wieksze zakupy czyli konsola i gra???? Tylko GT5 bo to dla siostrzeńca chciałem bo nie miał żadnych wyścigów na PS-a. Ale powiem Ci że k**wa robią robotę chyba sobie PS-a też zapodam
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 alkoholik Kupowales tylko GT5 czy wieksze zakupy czyli konsola i gra???? Tylko GT5 bo to dla siostrzeńca chciałem bo nie miał żadnych wyścigów na PS-a. Ale powiem Ci że k**wa robią robotę chyba sobie PS-a też zapodam Noo cenowo teraz mozna fajnie wyrwac ps3 bo jeszcze troche i premiera ps4..
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 No własnie się zastanawiałem czy skusić się na PS3 czy poczekać już na PS4
Mario22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Cena PS4 bedzie pewnie ponad 2 tys. a lista tytulow startowych jest biedna na dzien dzisiejszy... ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- 31 Maja premiera Grida 2 na ps3... a z plotek wynika ze GT 6 bedzie wydane na ps3 i ps4 wiec ja bym bral na dzien dzisiejszy ps3
Guregoru Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 A widzisz jak GT6 ma być i na to i na to to chyba faktycznie warto brać PS3 ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- Z drugiej strony czy opłaca mi się wywalić 1000 zł na PS-a i 2 gry... to były by najdroższe gry w moim życiu a ja nie jestem fanem Playa to nie wiem czy jest sens
Polko_V Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 nie mam 2 tyś zł A co Ty tylko koła chciałeś odkupić ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ---------- :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 A ja nie wiem czy ma sens kupować konsolę na lato, moim zdaniem konsola nadaje się na długie zimowe wieczory.
Rekomendowane odpowiedzi