Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja wpadam :wink:

....:kox:....

Będę wujkiem ? :grin::naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie coś przytachał z niemcowni :whistling:

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Też z czymś ciekawym wyskoczy :decayed:

Cena.... :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:facepalm::lazy: ale nudy w robocie a tyle rzeczy szło by przy aucie zrobić a tak to forum od deski deski chyba przeczytałem. :wallbash::facepalm:
Opublikowano

Hehe mam tak samo... mówią, że robota jest c**jowa ale według mnie nierobienie nic jest jeszcze gorsze

Opublikowano
Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Siemka :hi:

Śmigamy dzisiaj na Żory? :naughty:

Teraz to ciągnie by pochwalić się modem. Byś zdradził coś w końcu :wink:

Jeszcze nie dzisiaj, dopiero jutro na Gliwicach :banan:

Opublikowano

Pewnie coś przytachał z niemcowni :whistling:

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ----------

Też z czymś ciekawym wyskoczy :decayed:

Cena.... :D

chyba coś furka czesterowa ma na sumieniu że ją chce sprzedać po za znajomymi

Opublikowano

Z tym autem od poczatku czester mial prZygody ...

P.s. cale a4 i a1 od krakowa po granice obstawione tlumami ludzi... gumball.. rzadzi...

Opublikowano

P.s. cale a4 i a1 od krakowa po granice obstawione tlumami ludzi... gumball.. rzadzi...

Zacytuję kolegi...

"Większość uczestników, przyzwyczajona do przebywania w cywilizowanych miejscach, zostawiła swoje samochody na ogrodzonym parkingu. Idea była taka, że widzowie mieli oglądać je ZZA barierek, niestety zostały one połamane, ludzie przedostali się na parking i WSIADALI do samochodów. Dodatkowo została skradziona większość (jeśli nie wszystkie) kamer GoPro. Niektóre znajdowały się we wnętrzach samochodów, inne były zamocowane np. na spoilerach.

made in poland o to chyba w kraku dot. gumball-a"

Opublikowano

tylko 385 Nm przy takim rezaniu jest śmiesznym wynikiem, być może coś zdeterminowało taki wynik :wink:

Opublikowano
Opublikowano

Zacytuję kolegi...

"Większość uczestników, przyzwyczajona do przebywania w cywilizowanych miejscach, zostawiła swoje samochody na ogrodzonym parkingu. Idea była taka, że widzowie mieli oglądać je ZZA barierek, niestety zostały one połamane, ludzie przedostali się na parking i WSIADALI do samochodów. Dodatkowo została skradziona większość (jeśli nie wszystkie) kamer GoPro. Niektóre znajdowały się we wnętrzach samochodów, inne były zamocowane np. na spoilerach.

made in poland o to chyba w kraku dot. gumball-a"

Dlatego przy imprezach gdzieniegdzie powinny stać stanowiska ze snajperami i CKM'mi, chołota nie ludzie :kwasny:

dzisiaj jechałem na A4 i się na początku zastanawiałem po **uj ci ludzie na wiaduktach stoją, raz się nawet przestraszyłem, że jakiś bajtel mi zara jakąś bergą nie ciepnie na auto :grin::facepalm:

Opublikowano

Po szamponie i wosku który narobił mi tyle zmaz na lakierze że w dzień nie wygląda. Jak by i tak już wyglądał mało tragicznie

WP_000318.jpg

WP_000315.jpg

WP_000311.jpg