Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
image.gif
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mario ...mogę sie przejechac....jestem pod kom.....ogarne sie w domu z Maluszkiem i pojedziemy na chwile....tyrkne do Ciebie sa jakies 15 min

---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 08:42 ----------

Mario w fonie dźwięki odpal!

Opublikowano

Rankiem Panowie :hi:

Opublikowano
:hi: po imprezie samochodowej w SR

polki tuning daleko w tyle....................niestety

większość fur z rocznika 1992-2000

kolesie mieli alu 17 i obniżony zawias o -10mm i już wpadali na zlota (skodą fabią)

wiadomo - na takie imprezy się jedzie dla klimatu i nie sa to imprezy zarezerwowane tylko dla ludzi z kasą - ale przydało by się żeby jednak ten poziom był u nas troszke wyższy

ja oczywiście nie wjeżdżałem do środka - stałem z boku na parkingu bylem w sumie bardziej z powodu dzieciaka ale niekiedy przy moim aucie przez imprezą stało więcej osób niż przy autach które wjechały do środka w celu pokazania się :decayed:

z jednej strony fajnie że moje autko się podoba ale z drugiej mi było troszke żal tych ludzi, którzy widać żyją motoryzacją a ich możliwości rezania to budżet 1000zł na rok albo często nawet nie :confused4:

---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

ja wracałem do domu ok 13.30 i do tej pory to chyba nie było tam żadnego auta z produkcją po 2006r

buła był :decayed:

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

:hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Impra na chudowie od 15 ... dobra godzina na odwiedZiny to 17 bo wtedy juz jest sporo autek

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano

Sprawdzałeś za tymi bałwankami??

Opublikowano
Opublikowano

Dziś o 14ej w Raciborzu integracja PL - CZ :wink:

Opublikowano
Dzis na zamku w chudowie lepsza impreA ... coroczny zlot samochodow zabytkowych... tam jest co ogladac ... wieczorem wrzuce foty...:D

Ja już wcześniej zostałem poinformowany o tym i jadę z moją dziołchą :decayed: będziemy po 15:00 wyjeżdżać :wink: jak coś to gdzieś tam na siebie wpadniemy :wink:

Opublikowano
Dziś o 14ej w Raciborzu integracja PL - CZ :wink:
za późno się dowiedziałem:kwasny:
Opublikowano

Siemka :hi: