Pucek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Jednak jutro nie idę do roboty, zamieniłem się i cisnę w niedziele na noc Więc pyyrsk:naughty:
SebaMC Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? Ja mam CB pod półką i mikrofon trzymam właśnie w tej półce albo w kieszeni w drzwiach ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? przez kiere mam ją przełożoną...no chyba że używam go aktualnie to między jajcami Przypomnij mi jak będziemy gdzieś kiedyś Twoim jechać, żebym przez CB u Ciebie nie gadał w aucie To mówisz ,że trza Cię będzie upomnieć bo sam nie dasz rady sie powstrzymać ? :polew::polew: poyeby! siema i miłego weekendu
Polko_V Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? Ja mam CB pod półką i mikrofon trzymam właśnie w tej półce albo w kieszeni w drzwiach ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? przez kiere mam ją przełożoną...no chyba że używam go aktualnie to między jajcami Przypomnij mi jak będziemy gdzieś kiedyś Twoim jechać, żebym przez CB u Ciebie nie gadał w aucie To mówisz ,że trza Cię będzie upomnieć bo sam nie dasz rady sie powstrzymać ? :polew::polew: poyeby! siema i miłego weekendu tiaa..curva... fakt faktem czwartek mam wolny ale piątek i sobota masa się nie zrobi...
horny devil Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? Ja mam CB pod półką i mikrofon trzymam właśnie w tej półce albo w kieszeni w drzwiach ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? przez kiere mam ją przełożoną...no chyba że używam go aktualnie to między jajcami Przypomnij mi jak będziemy gdzieś kiedyś Twoim jechać, żebym przez CB u Ciebie nie gadał w aucie To mówisz ,że trza Cię będzie upomnieć bo sam nie dasz rady sie powstrzymać ? :polew::polew: poyeby! siema i miłego weekendu tiaa..curva... fakt faktem czwartek mam wolny ale piątek i sobota masa się nie zrobi... yyyyy jaka masa??
Arturoo Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:30 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? Ja mam CB pod półką i mikrofon trzymam właśnie w tej półce albo w kieszeni w drzwiach ---------- Post dopisany at 07:33 ---------- Poprzedni post napisany at 07:30 ---------- CB założone, można zapie*$alać :kox:a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia? przez kiere mam ją przełożoną...no chyba że używam go aktualnie to między jajcami Przypomnij mi jak będziemy gdzieś kiedyś Twoim jechać, żebym przez CB u Ciebie nie gadał w aucie To mówisz ,że trza Cię będzie upomnieć bo sam nie dasz rady sie powstrzymać ? :polew::polew: poyeby! siema i miłego weekendu tiaa..curva... fakt faktem czwartek mam wolny ale piątek i sobota masa się nie zrobi... yyyyy jaka masa?? masa potem rzeźba ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ----------
Polko_V Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 masa potem rzeźba ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- masa już jest...67kg......:polew:
Pucek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Polko, jak chcesz to pożyczę Ci 10kg bo mi akurat nadbywa
Arturoo Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ja w gratisie mogę dać z 15 ...na zawsze za free
Guregoru Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ---------- masa potem rzeźba ---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- masa już jest...67kg......:polew: ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi