Bulik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 siema ,widzę że więcej osób nie dotarło na zlot, mnie przypiliła wizyta u lekarza z małą, naszczacie jest alles in ordnung
Guregoru Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed:
SebaMC Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed: W zatorze ich dopadniesz siema:hi:
Guregoru Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed: W zatorze ich dopadniesz siema:hi: No właśnie nie jadę do Zatoru także kopanie grobów rozkładam na dwa najbliższe tygodnie
SebaMC Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed: W zatorze ich dopadniesz siema:hi: No właśnie nie jadę do Zatoru także kopanie grobów rozkładam na dwa najbliższe tygodnie Jednak nie jedziesz? no trudno, pożyją tydzień dłużej :grin:
Arturoo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed: Nie wiem czemu.......ale odnoszę wrazenie ,że ta robota by Cię przerosła....
Bulik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ale się wycyckałem 6h nakładania wosku teraz czas na
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ale się wycyckałem 6h nakładania wosku teraz czas na wosk pszczeli że tyle to trwało niech się Polko pochwali co dziś dokonaliśmy
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ale się wycyckałem 6h nakładania wosku teraz czas na wosk pszczeli że tyle to trwało niech się Polko pochwali co dziś dokonaliśmy Chopy... bardzo dobrze, że temat polerki ożył... jest fucha - czarne B6 w avancie do zrobienia Kurde, mam takie spieprzony dach i maske, że bez czyjejś, fachowej pomocy moge se nie poradzić Głównie tymi dwoma elementami musze sie zająć, reszta jako tako wygląda :wink:
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przyjedź za tydz, jak będę RS6 polerować to Ci to machnę
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przyjedź za tydz, jak będę RS6 polerować to Ci to machnę Poważnie będziecie robić Krzyśka auto za tydzień? Ekipa Ty + Polko? U mnie maska jest tak ściorana, że jedynie farecla by ją uratowała, ale w to nie chce mi się bawić
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przyjedź za tydz, jak będę RS6 polerować to Ci to machnę Poważnie będziecie robić Krzyśka auto za tydzień? Ekipa Ty + Polko? U mnie maska jest tak ściorana, że jedynie farecla by ją uratowała, ale w to nie chce mi się bawić Jak nic się nie zmieni to tak raczej bez Polko chyba że mu się będzie chciało. Fareclą to możesz sobie rysy wypełnić na dwa tyg, bo tym lakieru audi nie ruszysz
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Przyjedź za tydz, jak będę RS6 polerować to Ci to machnę Poważnie będziecie robić Krzyśka auto za tydzień? Ekipa Ty + Polko? U mnie maska jest tak ściorana, że jedynie farecla by ją uratowała, ale w to nie chce mi się bawić Jak nic się nie zmieni to tak raczej bez Polko chyba że mu się będzie chciało. Fareclą to możesz sobie rysy wypełnić na dwa tyg, bo tym lakieru audi nie ruszysz za tydzień Zator, więc lipa... ale tak za 4 tygodnie planuje znowu pare dni wolnego, więc troche Was wtedy pomęcze i może coś pomyślimy Aż taki twardy ten lakier??? w sumie maska byla malowana, więc może by ta farecla coś wskurała Ale po zrobionej jak należy zwykłej polerce bede też zadowolony
H4mm3R Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jak Ci pasuje Tylko farecla to kupa której używają pseudo lakierniczy, bo jest tania jak worek ziemniaków
Majkel Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 No to elegancko Wcześniej się odezwe i się dogadamy co mam ewentualnie przygotować albo kupić
Rekomendowane odpowiedzi