horny devil Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Mogę też wpaść i zobaczyć czym to się je??
Polko_V Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ale się wycyckałem 6h nakładania wosku teraz czas na wosk pszczeli że tyle to trwało niech się Polko pochwali co dziś dokonaliśmy oj niestety...brak fot:bag: Przyjedź za tydz, jak będę RS6 polerować to Ci to machnę Poważnie będziecie robić Krzyśka auto za tydzień? Ekipa Ty + Polko? U mnie maska jest tak ściorana, że jedynie farecla by ją uratowała, ale w to nie chce mi się bawić Jak nic się nie zmieni to tak raczej bez Polko chyba że mu się będzie chciało. Fareclą to możesz sobie rysy wypełnić na dwa tyg, bo tym lakieru audi nie ruszysz Nie no spoko robótka, tylko że ja jadę na weselicho gdzieś tam z piz*owice:kwasny:
Bulik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Mogę też wpaść i zobaczyć czym to się je?? ...widelcem ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ---------- ale się wycyckałem 6h nakładania wosku teraz czas na wosk pszczeli że tyle to trwało niech się Polko pochwali co dziś dokonaliśmy łącznie z polerką (znowu)
tomaszstn Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Kto będzie za tydzień na spocie bo nie wiem ile mam wykopać dołów :decayed: :decayed:
SebaMC Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/pozostale-audi-149/sprzedam-audi-a6-s-line-nowe-277416/ widzieliście? zayebista, to nic, że ośka i 2.0, nadrabia wszystkim innym
Mario22 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Elo po wizycie w opolskim zoo Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
SebaMC Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Gdzie ten 21, trza zahlać morde bo już kurwicy dostaję
Rekomendowane odpowiedzi