Bulik Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 A tej spalonej B8 3.0TDI nie pamiętasz dyc ona jeździ :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 A tej spalonej B8 3.0TDI nie pamiętasz dyc ona jeździ :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ta tak ale z tej drugiej tylko papiery zostały
SebaMC Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 A tej spalonej B8 3.0TDI nie pamiętasz dyc ona jeździ :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Ta tak ale z tej drugiej tylko papiery zostały Tak czy siak ktoś na tym zarobił
egon47 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 musze cos glupiego zrobic w aucie zeby bylo o czym pisac
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Właśnie chciałem pytać, co tam rezasz tuningowcu
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 musze cos glupiego zrobic w aucie zeby bylo o czym pisac Nawiązujesz do dekorów?
egon47 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 musze cos glupiego zrobic w aucie zeby bylo o czym pisac Nawiązujesz do dekorów? ha dokladnie ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Właśnie chciałem pytać, co tam rezasz tuningowcu podłokietnik musze kupic i to na tyle
H4mm3R Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam podłokietnik ale z oberwanym zatrzaskiem
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 To ja już nie wiem co możesz wymyślić bardziej kontrowersyjnego
egon47 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam podłokietnik ale z oberwanym zatrzaskiem ile? z łapa?? ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- To ja już nie wiem co możesz wymyślić bardziej kontrowersyjnego tez nie wiem a i auto musze dac do lakiernika chodzi mi o zderzaki i dokładki i lotka na klape S-Line ale to na spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi