sector Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 ogólnie droga na Olkusz jest Ok , tylko teraz robią jeden pas i postój do Świateł się zrobił na 30min -
Mario22 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo z rana :-) Od dzisiaj sie bujam w 1.4 TDi... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Majkel Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!!
egon47 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Maniek siadly duzo nizej ??? jakie miales oznaczenia na springach ??
horny devil Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Kiedy zamawiamy dystanse??
stanley Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo z rana :-)Od dzisiaj sie bujam w 1.4 TDi... http://img.tapatalk.com/d/13/07/15/u5uqenuh.jpg Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 sprawdz dokladnie samochod po ich robocie, bo slyszalem rozne opinie na temat tego serwisu l
Majkel Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Maniek siadly duzo nizej ??? jakie miales oznaczenia na springach ?? siadło jak dla mnie elegancko Tył o 15mm a przód co mnie zdziwiło o 20mm I jednak dobrze, że nie brałem sie sam za wymiane, troche kłopotów oczywiscie było z rozkręceniem wahaczy, no ale dało rady W swoim wątku wrzuciłem fotke, jak teraz auto wygląda, więc sobie zobacz aaa... i oznaczenie n a springach miałem 29369HA i 29369-2VA ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Kiedy zamawiamy dystanse?? zgadamy się, musze przymierzyc najpierw 12 i 15 mm No a żeby nie było za kolorowo, musiało też sie coś spierd*lić - wycieraczki powoli sie zacierają, jutro będe czyścił cały mechanizm, chciałem to dzisiaj zrobić, ale miałem kłopot z wytarganiem tego wszystkiego spod maski - po podpięciu aku przy odpalaniu świeci mi się ESP, pieron wiy co to może być
egon47 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Maniek siadly duzo nizej ??? jakie miales oznaczenia na springach ?? siadło jak dla mnie elegancko Tył o 15mm a przód co mnie zdziwiło o 20mm I jednak dobrze, że nie brałem sie sam za wymiane, troche kłopotów oczywiscie było z rozkręceniem wahaczy, no ale dało rady W swoim wątku wrzuciłem fotke, jak teraz auto wygląda, więc sobie zobacz aaa... i oznaczenie n a springach miałem 29369HA i 29369-2VA ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- Elo! Springi w końcu doczekały sie założenia ...ogólnie jestem bardzo zadowolony!!! Kiedy zamawiamy dystanse?? zgadamy się, musze przymierzyc najpierw 12 i 15 mm No a żeby nie było za kolorowo, musiało też sie coś spierd*lić - wycieraczki powoli sie zacierają, jutro będe czyścił cały mechanizm, chciałem to dzisiaj zrobić, ale miałem kłopot z wytarganiem tego wszystkiego spod maski - po podpięciu aku przy odpalaniu świeci mi się ESP, pieron wiy co to może być To ja mam identyczne to musze zmienic amorki spokojnie sam po czasie zniknie ESP norma
Majkel Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Czyli nie przejmować sie tym ESP? Myślałem ze przy grzebaniu w zawieszeniu moze coś się pochrzaniło, ale wracałem do domu i było wszystko ok, dopiero jak przy próbie wyciągnięcia mechanizmu wycieraczek odpiąłem kleme i znowu ja podłączyłem to się zaświeciło
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Czyli nie przejmować sie tym ESP? Myślałem ze przy grzebaniu w zawieszeniu moze coś się pochrzaniło, ale wracałem do domu i było wszystko ok, dopiero jak przy próbie wyciągnięcia mechanizmu wycieraczek odpiąłem kleme i znowu ja podłączyłem to się zaświeciło Normalne, przejedziesz kawałek i zniknie
Rekomendowane odpowiedzi