tomaszstn Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 grunt to się nie przejmować ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- kuźwa a ja dzisiaj wpadłem w pokrzywy, masakra jak mnie szczypie i swędzi wszystko To ku zdrowotności Wytłumacz to mojemu mózgowi, jest strasznie
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Arturoo coś cicho a chyba przedwczoraj miałeś być na dyno kolejny raz AKN udowodnił ,że to nie ma takie chopa siup z nim
SebaMC Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Arturoo coś cicho a chyba przedwczoraj miałeś być na dyno kolejny raz AKN udowodnił ,że to nie ma takie chopa siup z nim A co z nim nie tak?
A4-Tomek Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Panowie miałby ktoś pożyczyć stary wałek sprzęgłowy do B5? Przydał by się do ustawiania elementów sprzęgła w jednej linii
Bulik Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Panowie miałby ktoś pożyczyć stary wałek sprzęgłowy do B5? Przydał by się do ustawiania elementów sprzęgła w jednej linii zawracasz gitarę ............ forum nie jest od takich spraw
horny devil Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany przeżyłem rozmowę z v-ce ministrem Gulińskim. Nie było tak źle i w sumie spoko koleś Na początki września wyniki rekrutacji. Trzymajcie kciuki. Tak BTW Podróż z WA-Wy masakra. oponę rozerwało na oplocie i hukło aż miło. A taka ładna była
Arturoo Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany przeżyłem rozmowę z v-ce ministrem Gulińskim. Nie było tak źle i w sumie spoko koleś Na początki września wyniki rekrutacji. Trzymajcie kciuki. Tak BTW Podróż z WA-Wy masakra. oponę rozerwało na oplocie i hukło aż miło. A taka ładna była foty ..................,a nie odczucia się liczą :grin::grin::grin:
Majkel Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 02:48 ---------- Poprzedni post napisany at 02:46 ---------- Tak BTW Podróż z WA-Wy masakra. oponę rozerwało na oplocie i hukło aż miło. A taka ładna była Ja wczoraj kupilem 2 sztuki na oponeo do siebie na tył, na wszelki wypadek wziąłem ubezpieczenie na nie... 20zł za sztuke na rok czasu
horny devil Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 No w sumie 20zł to nie majątek. :hi:
SebolA4 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 :hi:Obry Kto dziś będzie? Pany możecie polecić jakiegoś dobrego elektromechanika z okolic Gliwic, Zabrza.Fura na 3 cyl. chodzi.Wtryski sprawne, cewki sprawne. Chyba wiązka padła:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi