egon47 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dopiero we wrzesniu zawiam:facepalm: załatwianie z mieszkaniem ślubem a pozniej wakacje
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Arturrooo ty kanalio ty jedna ty. Ja wiem że masz dolę od tego co się zje na żorskich ale daj i "Gliwickim" zarobić :polew: Panowie deklarujcie kto będzie bo ja o w sobotę o 2 będę startował na wczasy jak nikogo nie będzie to jebne się spać zamiast gonić do gl i nazad kuźwa zawsze 2 kebaby wdupiłem....nie bądź pazerny :decayed::decayed::grin::grin:
Mario22 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No to psssyyytttt Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dopiero we wrzesniu zawiam:facepalm: załatwianie ze mieszkaniem ślubem a pozniej wakacje !!!!!!!!!!!! Ty se to jeszcze na spokojnie przemyśl !!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Mario22 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dopiero we wrzesniu zawiam:facepalm: załatwianie ze mieszkaniem ślubem a pozniej wakacje !!!!!!!!!!!! Ty se to jeszcze na spokojnie przemyśl !!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: I odezwal sie ten co jemu zona wszystkiego zabrania ..... :D:D miales male dziecko a na spoty jezdziles jak dzik ... wszedzie byles... taka zona to skarb ze nie marudzila ... :D:D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Podjedź, jakiś licznik ogarniemy będzie wesoło (może nie wszystkim) od pewnego czasu albo jeżdzę Polo na SGL albo wcale:whistling:
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dopiero we wrzesniu zawiam:facepalm: załatwianie ze mieszkaniem ślubem a pozniej wakacje !!!!!!!!!!!! Ty se to jeszcze na spokojnie przemyśl !!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: I odezwal sie ten co jemu zona wszystkiego zabrania ..... :D:D miales male dziecko a na spoty jezdziles jak dzik ... wszedzie byles... taka zona to skarb ze nie marudzila ... :D:D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 racja ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- ale on może nie mieć tyle szczęścia
tomaszstn Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja dopiero we wrzesniu zawiam:facepalm: załatwianie z mieszkaniem ślubem a pozniej wakacje Już Ci współczujemy Mario też przegrany, z Gliwic to tylko ja zostałem
Mario22 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Siema z rana. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Pucek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Metry na budowie lecą jak szalone ale bez mojej osoby gdyż iż coś mi pierdykło w kręgosłupie
Mario22 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Metry na budowie lecą jak szalone ale bez mojej osoby gdyż iż coś mi pierdykło w kręgosłupie Ja ja nojlepi tak haha ... A ja wlasnie odebralem pamiatke z wakacji ... Taka drobnostka... na 50 jechalem 75 i ... 150 zl i 4 pnkt
Majkel Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Taka drobnostka... na 50 jechalem 75 i ... 150 zl i 4 pnkt pirat...jest 50 to sie jedzie 50!!!! :grin: mimo wszystko, to ulgowo Cie potraktowali
horny devil Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Metry na budowie lecą jak szalone ale bez mojej osoby gdyż iż coś mi pierdykło w kręgosłupie Ja ja nojlepi tak haha ... A ja wlasnie odebralem pamiatke z wakacji ... http://img.tapatalk.com/d/13/08/08/y9ene8a9.jpg Taka drobnostka... na 50 jechalem 75 i ... 150 zl i 4 pnkt Swoją drogą twarz masz zasłoniętą. Pucek dzięki za pomysł na szybkiego moda ramka z pod tablicy wyleciała i jest lepiej
Bulik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Metry na budowie lecą jak szalone ale bez mojej osoby gdyż iż coś mi pierdykło w kręgosłupie Ja ja nojlepi tak haha ... A ja wlasnie odebralem pamiatke z wakacji ... http://img.tapatalk.com/d/13/08/08/y9ene8a9.jpg Taka drobnostka... na 50 jechalem 75 i ... 150 zl i 4 pnkt Swoją drogą twarz masz zasłoniętą. Pucek dzięki za pomysł na szybkiego moda ramka z pod tablicy wyleciała i jest lepiej godej
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...ja taki mod już łohohoho zrobiłem:decayed: ...ja też mam już ale 2 pkt i seta złociszy mnie to kosztowało:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi