SebaMC Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Poważny wypadek na Jordana, bmw pędziło 150 km na godzinę (aktualizacja, galeria) | Nowiny Zabrzańskie
A4-Tomek Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Poważny wypadek na Jordana, bmw pędziło 150 km na godzinę (aktualizacja, galeria) | Nowiny Zabrzańskie Przez takie coś utwierdza się stereotyp o tępych dresach w BMW Słuchajta, ma ktoś dostęp i mógłby pożyczyć na weekend agregat prądotwórczy? Taki żeby kontówkę napędzić
Mario22 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Poważny wypadek na Jordana, bmw pędziło 150 km na godzinę (aktualizacja, galeria) | Nowiny Zabrzańskie Przez takie coś utwierdza się stereotyp o tępych dresach w BMW Słuchajta, ma ktoś dostęp i mógłby pożyczyć na weekend agregat prądotwórczy? Taki żeby kontówkę napędzić Na to akurat nie ma reguły ... ja znam typa który Audicą z własnej głupoty i mega przekroczonej prędkości narobił takiego gówna że aż miło i jeszcze był oburzony że quattro i sie na drodze nie utrzymało ....
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 A ja bym gościa tak do końca nie potępiał, jak widzę jak jeżdżą po drogach takie cioty że ruszyć nie potrafią ze skrzyżowania albo nie wiedzą jak się zachować na rondach to mnie też czasami ponosi Faktem jest że troszkę przesadził ale nikt z komentujących tam nie był i nie wie jak było na prawdę Może jakiś jełop zajechał mu albo specjalnie nie chciał wpuścić, któż to wie ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Zapomniałem rzucić czapką
Arturoo Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Poważny wypadek na Jordana, bmw pędziło 150 km na godzinę (aktualizacja, galeria) | Nowiny Zabrzańskie Przez takie coś utwierdza się stereotyp o tępych dresach w BMW Słuchajta, ma ktoś dostęp i mógłby pożyczyć na weekend agregat prądotwórczy? Taki żeby kontówkę napędzić Na to akurat nie ma reguły ... ja znam typa który Audicą z własnej głupoty i mega przekroczonej prędkości narobił takiego gówna że aż miło i jeszcze był oburzony że quattro i sie na drodze nie utrzymało .... Odwal sie Pan....autobus to był przypadek... . ....
miron78 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 w dzień zlota Ja dziś będę po pracy czyli ok 19.00 ---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:11 ---------- Pamiętać że dziś forum
Mario22 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Ja bede ok 18 może troche po ale blisko 18 bo później na nocke.
Arturoo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 .,......ja nie dam rady pewnie...w robo do wieczora
Rekomendowane odpowiedzi