diman Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 witojcie widze ze wszyscy na ta gielde pojechali bo nikogo tu nie ma ja smigam kompa oddac na gwarancje moze cos wykombinuja zostalo jeszcze 2 miesiace to cza to wykorzystac do wieczora
Pucek Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 dokładnie Pelex, spoty chyba umarły, jak tak dalej pójdzie to Bielsko nas dogoni jednak nie pojechałem na giełde, stwierdziłem że i tak tam nic ciekawego nie znajde prucz kręconych liczników
Pelex Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Giełda jest jak komis samochodowy do okoła sami handlarze
kris_kilt Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam witam już nie tak z rana , a z pracy
Pelex Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 no coś powoli rusza maszyna :gwizdanie: Witam panów
sparki Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 witam witam mi też się popsuło oberwała się folia termoochronna nad wydechem dlatego tak dzwoniłem ostatnio, grunt że to nie skrzynia ...a teraz czas na GP Węgier
gregory Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Gregory sprzedaj mi swojego! daje .............. powiedzmy 22 tyś zł ~20 tyś. to jest to auto warte, drugie tyle już poleciało w to auto Więc w sumie byłoby za to już B6 :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 14:01_________________________________________________ dokładnie Pelex, spoty chyba umarły, jak tak dalej pójdzie to Bielsko nas dogoni jednak nie pojechałem na giełde, stwierdziłem że i tak tam nic ciekawego nie znajde prucz kręconych liczników Każdy odpoczywa, niedzielna siesta Racja na tej giełdzie w SGL nie ma nic za bardzo ciekawego, a ceny z kosmosu. Racja pora na GP F1
Pucek Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 więc wszystko jasne, jak narazie nic nie szukam, nic nie kombinuje, bo jak widzę te szroty to szkoda gadać, najwidoczniej mam mega zadbane auto przy tych z allegro ale korci mnie ten motorek Gregory, wczoraj przeglądałem Twój temat jak rezałeś przy silniku, muszę to napisać, JESTEŚ WIELKI ja widzę jak kolektory robią ale w ameryce, w programie AMERYKAŃSKI CHOPPER, ale tam mają mega sprzęty, a Ty sam to zrobiłeś w garażu, poprostu ja bym na Twoim miejscu karierę kierował ku właśnie rezaniu aut!
Pelex Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Chodzę co jakiś czas na giełdę tak z czystej ciekawości no i oprucz tego że sami handlarze to ceny z kosmosu ale co się dziwić jak oni na te swoje graty wydaja kupę kasy począwszy od wjazdu na giełdę 50,- potem kosmetyki samochodowe do mycia silnika potem z dwa litry plaka na taki czysty silnik to juz jest kolejne 50,- teraz każdy z handlarzy ma po parę aut więc robi się niezła sumka a wszystkich aut na raz nie sprzeda
gregory Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Gregory, wczoraj przeglądałem Twój temat jak rezałeś przy silniku, muszę to napisać, JESTEŚ WIELKI ja widzę jak kolektory robią ale w ameryce, w programie AMERYKAŃSKI CHOPPER, ale tam mają mega sprzęty, a Ty sam to zrobiłeś w garażu, poprostu ja bym na Twoim miejscu karierę kierował ku właśnie rezaniu aut! Dzięki, dzięki Pucek No po prostu pasja. Co do zajmowaniem się autami i rezaniem aut to jeszcze się zobaczy, jak na razie szukam podnośnika aut dwu kolumnowego do swojego Garage i być może później już do warsztatu . Najbardziej podobają mi się "koniki" na dojeździe do giełdy i przed samą giełdą. Jedziesz i już ci pokazują że chcieliby kupić mimo że ty nie chcesz sprzedać. Interes na tym robią bo kupują odpowiednio taniej, odpicują jak Pelex napisał i sprzedawają drożej na giełdzie :>
Pucek Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 nooo nooo nooo ja widzę że jednak Gregory coś idziesz w tym kierunku, będzie przynajmniej jeden fachowiec więcej który się zna! to ja już wiem co zrobię, poczekam aż kupisz taki podnośnik, klucze konkretne pewnie już masz, to jeszcze ogrzewanie garażu sobie zrób a zimą podstawie Ci tam moje padło, silnik AEB z osprzętem i wyrezasz mi T pod maską i klimę
d4rk Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja już widziałem takie przypadki że nawet nie odpicowali tylko odkupili i od razu nie giełdę jechali to sprzedać, najczęściej jakies fiaciki albo tictaki (tico)
gregory Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 to ja już wiem co zrobię, poczekam aż kupisz taki podnośnik, klucze konkretne pewnie już masz, to jeszcze ogrzewanie garażu sobie zrób a zimą podstawie Ci tam moje padło, silnik AEB z osprzętem i wyrezasz mi T pod maską i klimę Żeby jedno Założymy turbo i kompresor, tak jak ma nowe scirocco. Compresor dmucha z dołu i auto ciągnie jak diesel od samego dołu a turbo pompuje u góry w związku z czym nie ma turbo dziury i ciągnie w całym zakresie za***iście
Pucek Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 mi tam starczy te samo Turbo odnośnie koników, to ja Wam powiem że im nawet opłaca się sprzedać auto, bo np. rok temu ojciec sprzedawał cordobe, koniki chcieli mu dać 5500 zł, on pomyślał że jak oni dają tyle to na giełdzie dostanie więcej, lipa, nie sprzedał, 3 tygodnie auto wisiało na ogłoszeniach i w ostateczności oddał za 4750 zł bo nowe auto stało mu na placu mi tamci dawali 14 tyś zł za moje, nawet bym sprzedał bo poco się ludzi potem prosić, stać po giełdach i słuchać tych narzekań, a i tak więcej nie dostanę no ale poważnie Gregory, podjął byś się takiego swapa?
MAJKI Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 a ja byłem na giełdzie bo wczoraj miałem małą awarię sprzętu i prawie sie zajarał :gwizdanie: paliwo mi zaczeło uciekać przez podgrzewacz w filtrze i ładnie sobie kapało na wydech. Było dziś dużo A4 i to wszystkie modele do wyboru od B5 do B7 i w benzin i tdi. ładna b5 w avancie tdi z 2001 roku 25,800 po opłatach już no a b7 46,800 do opłat i jedna taka sama jak moja tylko w sedanie za 50,900 + opłaty
Rekomendowane odpowiedzi