Mario22 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Lewusy ... a ja mam 2 zmiany i zero spotów ...:banghead:
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Lewusy ... a ja mam 2 zmiany i zero spotów ...:banghead: Eeeeeee..........to nie będę sie nigdzie wybieral.....bo nie ma sensu jak Ciebie nie będzie ......
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy
Mario22 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy Ty miałeś kebaby robić a nie soe szlajac po europie
horny devil Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy Ty się synek wozisz
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Tylko ja nie widzę tego co wkleił Mirek ?
Bulik Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Tylko ja nie widzę tego co wkleił Mirek ?jest nas dwóch
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Bo już myślałem ,że coś nakopałem
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy Ty miałeś kebaby robić a nie soe szlajac po europie spokojnie... wszystko w swoim czasie musza trocha pojeźdżić i knify pochytać jak te ciasto dobrze pozwijać
Mario22 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Tylko ja nie widzę tego co wkleił Mirek ? Chodzi ci o to ogloszenie ze sprzeda b7 ??? Zniklo ...
SebaMC Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy Ty miałeś kebaby robić a nie soe szlajac po europie spokojnie... wszystko w swoim czasie musza trocha pojeźdżić i knify pochytać jak te ciasto dobrze pozwijać To zahacz o NL i zobacz jak się robi KAPSALONY, łogień fffpyte!:kox:
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 kapelonik prosto z gorącej Barcy Ty miałeś kebaby robić a nie soe szlajac po europie spokojnie... wszystko w swoim czasie musza trocha pojeźdżić i knify pochytać jak te ciasto dobrze pozwijać To zahacz o NL i zobacz jak się robi KAPSALONY, łogień fffpyte!:kox: weźmiemy to pod uwage Seba, będzie coś podobnego, a mianowicie kubki z frytkami, mięsem i sałatkami, do tego sosy Można będzie i goude do tego dorzucić, i będzie coś a'la kapsalon:wink: No ale fajnie by było mieć coś, czego ludzie nie dostaną gdzie indziej póki co latania i załatwiania w cholere, mnie nie ma to kumpel wszystko ogarnia na miejscu... biurokracja taka, że szkoda gadać
SebaMC Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Fajno panie, rób rób bo co swoje to nie czyjeś a i na spoty będzie nowa miejscówka
Pucek Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Maniek, miałeś być psem, a tym sposobem będziesz musiał psy pakować w bułki i kubki Ale nie powiem, wpadnę na żarło, już to widzę, spoty u Mańka
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Maniek, miałeś być psem, a tym sposobem będziesz musiał psy pakować w bułki i kubki Ale nie powiem, wpadnę na żarło, już to widzę, spoty u Mańka :grin::grin::grin: No mam nadzieje, że wpadniecie - zniżki klubowe też się zrobi Jak wszystko ogarniemy to od przyszłego miesiąca start w Knurowie ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Fajno panie, rób rób bo co swoje to nie czyjeś a i na spoty będzie nowa miejscówka dokładnie, byle by ino nie dopłacać do interesu
SebaMC Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Wiesz co, dopłacać i można jeżeli będzie to miało swoją przyszłość i się zwróci ( ale w sensie pieniężnym, a nie w odruchu bezwarunkowym ) Ślunskie zrobią Ci dobrą reklamę to i klienci się znajdą
Majkel Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Wiesz co, dopłacać i można jeżeli będzie to miało swoją przyszłość i się zwróci ( ale w sensie pieniężnym, a nie w odruchu bezwarunkowym )Ślunskie zrobią Ci dobrą reklamę to i klienci się znajdą licze na Was
Rekomendowane odpowiedzi