Pucek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek uważaj co piszesz bo dwa posty wyżej widziałem chyba wpis Twojej lubej ;p Nie żeby coś ale obiad czasem warto zjeść :polew::polew: Luuuzik, Anna jest wyluzowana, siedzi obok i maluje paznokcie, a obiady robi mama JESZCZE Miron, rodzice powiedzieli "a nie pier**l że kupiłeś auto" Hahahaha to sie ojciec wkurw... to ja ci cegły nosze żeby budowa tańsza była a ty auta zmieniasz.... Pucek, nic nie będzie ci jeździć tak tanio jak 1.8T na gazie Coś ty zrobił, teraz będzie że Pucek gdzieś nie jedzie bo za drogo na paliwo A tato powie: "Synku mówiłem ci po co ci takie auto, nigdzie nim nie pojedziesz, bo nie będziesz miał na paliwo" Aż tak źle nie będzie, przy "trasie" 10 km udało mi się zejść do 8.6 litra/100km Gregory, 7 lat się bujam B5 i najwyższy czas coś zmienić
gregory Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Wiem wiem, Pucek mnie też już pomału ciśnie na zmiane. Ale co nie policzysz to wychodzi że zmiana na nowsze to tylko koszta. Droższy serwis, droższa podróż itd. wszystko.
Pucek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek uważaj co piszesz bo dwa posty wyżej widziałem chyba wpis Twojej lubej ;p Nie żeby coś ale obiad czasem warto zjeść :polew::polew: Luuuzik, Anna jest wyluzowana, siedzi obok i maluje paznokcie, a obiady robi mama JESZCZE Miron, rodzice powiedzieli "a nie pier**l że kupiłeś auto" Hahahaha to sie ojciec wkurw... to ja ci cegły nosze żeby budowa tańsza była a ty auta zmieniasz.... Wiem wiem, Pucek mnie też już pomału ciśnie na zmiane. Ale co nie policzysz to wychodzi że zmiana na nowsze to tylko koszta. Droższy serwis, droższa podróż itd. wszystko. Komfort, moc i wypas wszystko wynagradza
Majkel Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty Pucek nowej fury Ośkowego b7 naprawde żal byłoby nie wziąść Oby Ci się spisywało jak najlepiej!!! Dom nie zając, budowa nie ucieknie A do Ośka zadzwonie i pogratuluje auta bo tu i tak nie zagląda B8.... co tu dużo gadać, piękne!!! Ciekawy jestem jak ten B&O napierdziela
Pucek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty Pucek nowej fury Ośkowego b7 naprawde żal byłoby nie wziąść Oby Ci się spisywało jak najlepiej!!! Dom nie zając, budowa nie ucieknie A do Ośka zadzwonie i pogratuluje auta bo tu i tak nie zagląda B8.... co tu dużo gadać, piękne!!! Ciekawy jestem jak ten B&O napierdziela Dzięki Nimiec Jakoś to bydzie
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty Pucek nowej fury Ośkowego b7 naprawde żal byłoby nie wziąść Oby Ci się spisywało jak najlepiej!!! Dom nie zając, budowa nie ucieknie A do Ośka zadzwonie i pogratuluje auta bo tu i tak nie zagląda B8.... co tu dużo gadać, piękne!!! Ciekawy jestem jak ten B&O napierdziela Ja już też z nim Gadałrm To w piątek szykuje się ciekawy spot ...
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik?
Majkel Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik? wymontowany u egona... ale jutro dopiero będziemy podmieniać, dzisiaj było krucho z czasem
egon47 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik? wymontowany u egona... ale jutro dopiero będziemy podmieniać, dzisiaj było krucho z czasem Maniek niema sensu jutro odpuszczamy tern czujnik Rozmawialem z Kuba i Piotrkiem i to bedzie cos z Turbo wiec niema sensu narazie szukac czegos innego
stanley Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Po wielu burzliwych dniach w ostatnim czas w kwestii zakupu/sprzedaży samochodów od dziś mamy nowe fury i nowych właścicieliOśkowi gratuluję przepięknej pełnej wersji s-line na mega wypasie i jedynym słusznym silniku B8:kox: Zaś Puckowi gratuluję furki, którą wszyscy znają lecz mimo to mam nadzieję że będzie go jeszcze długo cieszyć B7:kox: Kilka fot z transakcji sprzed 2 godzin: http://images64.fotosik.pl/271/1f888ca2c25cbf0dm.jpg http://images64.fotosik.pl/271/db6290f03bce1983m.jpg http://images65.fotosik.pl/272/282a66a75b658e49m.jpg http://images62.fotosik.pl/271/c9b9360482acb8e0m.jpg http://images62.fotosik.pl/271/8a54c04dc15e1fd0m.jpg B7 znacie - kilka słów na temat przytarganego w nowy z DE B8 rocznik 2009 3.0tdiQ s-line wenętrzny i zewnętrzny alu 19 cali pełny parktronic + kamera cofania pełna czarna skóra nagłośnienie bang@olfsen czy jak tam się to pisze tiptronik i ogłnie milion innych pakietów i dodatkow - ogólnie Miron, fajnie, że sztuka okazała się ok Z resztą pewnie jak przeglądaliście historię to widać, że zdrowa bestia PS. Pucek - masz najładniejsze koło w tym zestawieniu
Majkel Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik? wymontowany u egona... ale jutro dopiero będziemy podmieniać, dzisiaj było krucho z czasem Maniek niema sensu jutro odpuszczamy tern czujnik Rozmawialem z Kuba i to bedzie cos z Turbo wiec niema sensu narazie szukac czegos innego no jak tam chcesz, jak cos ja czas jutro mam Jak byś mimo to potrzebował żeby Ci tam jutro coś przyswiecić tak jak dzisiaj, to daj znać
egon47 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik? Tomek powiem Ci tak jak go odlacze to Auto gorzej zaczyna zapalac wiec mysle ze to nie wina Czujnika i Kuba mowil ze nawet jak by czujnik padl to turbo powinno dmuchac
Majkel Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pany ta miejscówa co wspominałem jest tutaj:Rutki | poławiacze radosnych chwil Pogadam z właścicielem co i jak i jak ewentualnie rozlicza szkody o co chodzi z tą miejscówką Horny?
Arturoo Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek graty furmanki ..... Zazdroszczę zmiany....mi już moje też bokiem wychodzi.........ale jeszcze cza poczekać ....ehhh..... ..... wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Graty nowych furmanek Egon i jak ten czujnik? Tomek powiem Ci tak jak go odlacze to Auto gorzej zaczyna zapalac wiec mysle ze to nie wina Czujnika i Kuba mowil ze nawet jak by czujnik padl to turbo powinno dmuchac Jak Kuba tak powiedział to tak musi być ---------- Post dopisany at 07:52 ---------- Poprzedni post napisany at 07:52 ----------
Pucek Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Pucek graty furmanki .....Zazdroszczę zmiany....mi już moje też bokiem wychodzi.........ale jeszcze cza poczekać ....ehhh..... ..... wysłane z one v Dzięki
Mario22 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Siema Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi