H4mm3R Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle. Dobre to na 3 dni
Polko_V Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 81 zł w intercarsie za nowe, więc nie będę się bawił w robienie starych (nie da się wybić jednego klina i ułamałem trzymanie z całego mechanizmu). To tak na przyszłość jakby komuś jeszcze się zatarły wycieraczki spoko:wink:...przerabiałem temat nie jednokrotnie...5 mechanizmów zrobiłem i narazie jeden zepsułem (pękło mocowanie)... I każdy (z 4) chodzi po dzień dzisiejszy:decayed:. I twierdzę, że nie trzeba nowego kupywać
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 81 zł w intercarsie za nowe, więc nie będę się bawił w robienie starych (nie da się wybić jednego klina i ułamałem trzymanie z całego mechanizmu). To tak na przyszłość jakby komuś jeszcze się zatarły wycieraczki spoko:wink:...przerabiałem temat nie jednokrotnie...5 mechanizmów zrobiłem i narazie jeden zepsułem (pękło mocowanie)... I każdy (z 4) chodzi po dzień dzisiejszy:decayed:. I twierdzę, że nie trzeba nowego kupywać Dokładnie...lepiej rozebrać ,przeczyścić ,nasmarować i znowu na kilka lat spokój wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 no pewnie...a za te 81 zł (z intercarsu) wolę Żonę na kolacyjkę i kino zaprosić
miron78 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 w piątek wpadnę na spotA NA 18.00 a potem wracam do biura na integracje Kto mnie w nocy przywiezie do knurowa ?
Majkel Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Cześć niemiec, jak tam kebabownia ? kiedy pierwszy spot na nowym miejscu jeronieee... coś Cie tacy głodni są? troche cierpliwości Panowie swoją drogą, kapelonik
SebaMC Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- Jak się wycieraczki zatrą to w środku jest po prostu kurz. Trza posikać WD40 i poczekać chwilę a potem rozruszać, aż ze środka wypłynie kurz, to tyle. Dobre to na 3 dni Dookładnie, sam to przerabiałem. Grzesiek, próbowałem to zrobić, jednak strona kierowcy była tak zapieczona, że nie dało się wybić tego 'bolca' i rozwaliłbym tylko gwint (2 nakrętki nakręciłem i tak nie chciało wyjść, a psikałem, WD/colą) w końcu doszło do tego, że ułamałem zaczep i po ptokach
szymeniu Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Jutro spot Idę wylizać autko bo wstyd takim parchem brudnym obok was stać
horny devil Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Mnie to wstyd jechać. Pociesza mnie fakt że będzie bracik swoim mobilnym basenem. Ma też zwerbować kumpla w A4 B6
egon47 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ja na jutro znow bede bez auta w sobote ide dopiero skrecac auto i zakladac Turbawe kto mnie jutro zabierze na zlota
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 ja na jutro znow bede bez auta w sobote ide dopiero skrecac auto i zakladac Turbawe kto mnie jutro zabierze na zlota jescze nie wiem czy zdążę do Was....
egon47 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Wezmie ktos na jutro kompa z Vagiem chcialbym podpiac od ojca Passka
SebaMC Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Wezmie ktos na jutro kompa z Vagiem chcialbym podpiac od ojca Passka I ja się podpinam, chciałbym sprawdzić temp. silnika Egon, a skąd dokładnie jesteś? to bym podskoczył po Ciebie, a co za turbawke wkładasz? AWX czy BRD?
miron78 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Opublikowano 17 Października 2013 jutro ma być mega zlot - z tego co wiem to niezła ekipa ma wpaść (z różnych stron) będzie grubo jutro
Mario22 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Wezmie ktos na jutro kompa z Vagiem chcialbym podpiac od ojca Passka Egon ja pojade z Knw wiec jak nie bedziesz mial transportu to cie zabiore tylko piszesz o pasku ojca wiec nie wiem ... daj znac jak co jutro do 15 i no problem. Wysłane z telewizora Note2
dejvgliwice Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Wezmie ktos na jutro kompa z Vagiem chcialbym podpiac od ojca Passka I ja się podpinam, chciałbym sprawdzić temp. silnika Egon, a skąd dokładnie jesteś? to bym podskoczył po Ciebie, a co za turbawke wkładasz? AWX czy BRD? jak co to ja wezne lapka z kablem
Rekomendowane odpowiedzi