Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 ok.....pojadę koło 17 Będę, wpadaj Robota pokrzyżowała plany wysłane z one v
tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 To wpadnij do Gliwic na dobre winko
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 To wpadnij do Gliwic na dobre winko To by było zbyt piękne ..... wysłane z one v
tomaszstn Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Oj tam oj tam, pyszne swojskie, jedno z wiśni, jedno mieszane a jeszcze jedno z aronii
Majkel Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Gdzie ten śnieg się pytam! Z powodu mnie i mojej ośki to wcale śniegu może nie być, tylko na święta jak coś niech sypnie Pucek, modzisz u siebie te otwieranie klapy z pilota?
SebaMC Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Śnigu nima, chociaż wczoraj troszkę przysypało w Zabrzu, ale pod robotą nie było prawie wcale
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Gdzie ten śnieg się pytam! Z powodu mnie i mojej ośki to wcale śniegu może nie być, tylko na święta jak coś niech sypnie Pucek, modzisz u siebie te otwieranie klapy z pilota? Robię, chyba że po czasie zacznie wyskakiwać jakiś problem to oleję temat
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Siemano... Pucek ruszasz sie gdzie dziś ? wysłane z one v ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- PS.I nie o Anię pytam wysłane z one v
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Za jakąś godzinę wyjeżdżam do centrum, muszę zrobić objazd po marketach budowlanych
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Za jakąś godzinę wyjeżdżam do centrum, muszę zrobić objazd po marketach budowlanych Yyyyy ....gdzie Wy tam macie centrum ? wysłane z one v
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Za jakąś godzinę wyjeżdżam do centrum, muszę zrobić objazd po marketach budowlanych Yyyyy ....gdzie Wy tam macie centrum ? wysłane z one v Tam gdzie mamy ronda, czytaj to czego w tym Twoim betonowym mieście nie ma
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Za jakąś godzinę wyjeżdżam do centrum, muszę zrobić objazd po marketach budowlanych Yyyyy ....gdzie Wy tam macie centrum ? wysłane z one v Tam gdzie mamy ronda, czytaj to czego w tym Twoim betonowym mieście nie ma aaaaa.......o ja gupi.....koło Biedronki wysłane z one v
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Do biedronki nie jeździ się audi, od tego jest corsa
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Do biedronki nie jeździ się audi, od tego jest corsa wysłane z one v
horny devil Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tomaszu ogarniałeś te postojówki w sklepie ledowym?? Co najlepiej kupić by stała się jasność?? aaa i czy jak będą ledy to będzie się to stopniowo ściemniać czy tylko on/off
Rekomendowane odpowiedzi