SebaMC Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Horny, u mnie w Łoplu ściemniało się, ale mniej niż przy zwykłych żarówkach, tutaj pewnie będzie podobnie, będzie się delikatnie ściemniać i jeb-off.
tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tomaszu ogarniałeś te postojówki w sklepie ledowym??Co najlepiej kupić by stała się jasność?? aaa i czy jak będą ledy to będzie się to stopniowo ściemniać czy tylko on/off Kupowałem z polecenia Egona w Zabrzu, jak na razie za***iste, bardzo mocne ( takie sobie wybrałem ) i ściemnia się prawie normalnie, przynajmniej ja nie widzę różnicy, mogłeś zobaczyć na spocie jak jest u mnie
horny devil Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 no to jutro chyba rozkminie temat
tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 To na Stalmacha jest, ja jeszcze będę jechał po 2 szt. do podświetlenia tablicy rejestracyjnej i 2 szt. do postojówek z przodu
SebaMC Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 A wiela tam kosztująrurki 39 mm i te do podświetlenia nóg w bepińć? wiesz może?
tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 A wiela tam kosztująrurki 39 mm i te do podświetlenia nóg w bepińć? wiesz może? Ja brałem najdroższe rurki ( chyba 12 albo 15 diód ), najmocniejsze jakie miał, to kosztowały 22zł za 1szt.
SebaMC Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No to cena powiedziałbym normalna, muszę pospisywać co i ile potrzebuję i podskoczę do sklepu
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No to cena powiedziałbym normalna, muszę pospisywać co i ile potrzebuję i podskoczę do sklepu Lepiej samemu zrobić....taniej ....Tomasz widział jak jest u mnie .... wysłane z one v
tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No to cena powiedziałbym normalna, muszę pospisywać co i ile potrzebuję i podskoczę do sklepu Lepiej samemu zrobić....taniej ....Tomasz widział jak jest u mnie .... wysłane z one v Ty masz ciepło, ja mam zimno Jak kto woli
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No to cena powiedziałbym normalna, muszę pospisywać co i ile potrzebuję i podskoczę do sklepu Lepiej samemu zrobić....taniej ....Tomasz widział jak jest u mnie .... wysłane z one v Ty masz ciepło, ja mam zimno Jak kto woli Tak chciałem wysłane z one v
tomaszstn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja też tak chciałem a reszta zrobi jak będzie chciała wg swego gustu
neimaD Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi