horny devil Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 A ja ramki na zegary wymodzilem dzis
tomaszstn Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Siemka THX za wczorajszego spocika, dzisiaj cały dzień w aucie i na koniec 5km w korku na A4 Przynajmniej w dobrym towarzystwie i można było sobie pogadać
SebaMC Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 a dzisiaj trasa w świętokrzyskie i spowrotem, tak udupconego auta to jeszcze chyba nigdy nie miałem, czorne jak wungiel, dosłownie
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Polko tam stały bywalec z tego co widziałem ee...parę razy tam byłem:decayed: czołem Panowie... ja z kolei, jako że święta tuż tuż pozwoliłem sobie żeby i moja furka coś na gwiazdke dostała http://genfoto.org/images/ang_jus/tlumtdi.jpg tera to trza ino jakoś przytargać z Otwocka na Ślunsk istnieje cos takiego jak szlifierka po robocie Jeszcze jutro i wolne ...ja już tydzień mam wolnego:whistling: a jeszcze co najmniej 2 prze mną...w porywach do trzech:decayed: ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- a właśnie:hi:
neimaD Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Bry :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi