egon47 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dotyczącego furki Zapomniał papierów za przejęcie leasingu na 30 lat
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziś mnie w kato na 90% nie będzie A to coś to foty z wypadku które autko miało w DE - jak jeszcze było 2 litrowe z przednim napędem Ps. Ty na kompie nie siedź ino idź chałupę kończyć bo nam się pić chce
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziś mnie w kato na 90% nie będzieA to coś to foty z wypadku które autko miało w DE - jak jeszcze było 2 litrowe z przednim napędem Ps. Ty na kompie nie siedź ino idź chałupę kończyć bo nam się pić chce Jednak to jest B6, rok produkcji to potwierdza
horny devil Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziś mnie w kato na 90% nie będzieA to coś to foty z wypadku które autko miało w DE - jak jeszcze było 2 litrowe z przednim napędem Ps. Ty na kompie nie siedź ino idź chałupę kończyć bo nam się pić chce :polew:
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dotyczącego furki A to nie wiem, raczej nie zgadnę Może uda mi się dzisiaj pojechać na te Katowice, ale na bank jestem w piątek bo muszę ściągnąć haracz od Nimca Noooooooooo ......................
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziś mnie w kato na 90% nie będzieA to coś to foty z wypadku które autko miało w DE - jak jeszcze było 2 litrowe z przednim napędem Ps. Ty na kompie nie siedź ino idź chałupę kończyć bo nam się pić chce Jednak to jest B6, rok produkcji to potwierdza Grabicie sobie
tomaszstn Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jednak niestety nie pojadę na Kato Goście przyszli i czekają na mnie Muszę wracać po pracy do domu
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jednak niestety nie pojadę na Kato Goście przyszli i czekają na mnie Muszę wracać po pracy do domu Życie:whistling: Ja czekam na księżulka, na razie ani widu ani słychu
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling:
horny devil Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil??
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 dotyczącego furki A to nie wiem, raczej nie zgadnę Może uda mi się dzisiaj pojechać na te Katowice, ale na bank jestem w piątek bo muszę ściągnąć haracz od Nimca A to jo Ci jeszcze niy zapłacił???? :whistling:
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po Teraz się szykuj że będziesz obgadany i będziesz miał główną rolę w niedzielnym kazaniu - jak farosz zobaczył B7 na placu, budowa pod dachem a w kopercie 20zł to się będzie mścił do następnej kolędy
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzisiaj na Kato opanowaliśmy kiere u mnie... jak dla mnie miód malina :kox: ...a to oznacza, że Egon już niebawem będzie pewnie miał trójramienną w całości pikowaną kierownice w swoim Be 6 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po Teraz się szykuj że będziesz obgadany i będziesz miał główną rolę w niedzielnym kazaniu - jak farosz zobaczył B7 na placu, budowa pod dachem a w kopercie 20zł to się będzie mścił do następnej kolędy papierki do ślubu potrzebuje to tym razym ze 3 dychy pewnie doł
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wy się nic nie bójcie, dostał tyle ile miał dostać, na 4 piwa mu styknie Wiem Miron co dla mnie masz, to ten dawno zapomniany komplet 19'' z rs4 b7
diman Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzisiaj na Kato opanowaliśmy kiere u mnie... jak dla mnie miód malina :kox:...a to oznacza, że Egon już niebawem będzie pewnie miał trójramienną w całości pikowaną kierownice w swoim Be 6 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po Teraz się szykuj że będziesz obgadany i będziesz miał główną rolę w niedzielnym kazaniu - jak farosz zobaczył B7 na placu, budowa pod dachem a w kopercie 20zł to się będzie mścił do następnej kolędy papierki do ślubu potrzebuje to tym razym ze 3 dychy pewnie doł Ty lepiej rezaj ten licznik z kolorowym fisem bo słabo to wygląda
Pucek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzisiaj na Kato opanowaliśmy kiere u mnie... jak dla mnie miód malina :kox:...a to oznacza, że Egon już niebawem będzie pewnie miał trójramienną w całości pikowaną kierownice w swoim Be 6 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po Teraz się szykuj że będziesz obgadany i będziesz miał główną rolę w niedzielnym kazaniu - jak farosz zobaczył B7 na placu, budowa pod dachem a w kopercie 20zł to się będzie mścił do następnej kolędy papierki do ślubu potrzebuje to tym razym ze 3 dychy pewnie doł Ty lepiej rezaj ten licznik z kolorowym fisem bo słabo to wygląda Ma licznik NIE w KOLORZE?
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dzisiaj na Kato opanowaliśmy kiere u mnie... jak dla mnie miód malina :kox:...a to oznacza, że Egon już niebawem będzie pewnie miał trójramienną w całości pikowaną kierownice w swoim Be 6 ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- A czarnoksiężnika dalej nie ma:whistling: Batman zabladzil?? Szybki szpil, już po Teraz się szykuj że będziesz obgadany i będziesz miał główną rolę w niedzielnym kazaniu - jak farosz zobaczył B7 na placu, budowa pod dachem a w kopercie 20zł to się będzie mścił do następnej kolędy papierki do ślubu potrzebuje to tym razym ze 3 dychy pewnie doł Ty lepiej rezaj ten licznik z kolorowym fisem bo słabo to wygląda Ma licznik NIE w KOLORZE? :ssij:cie ....będzie w swoim czasie
Rekomendowane odpowiedzi