Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pewnie serwisanci będą pałować furę w wolnej chwili na zimnym silniku a tam serwisanci... ja będę pałował poza tym możecie zapytać QRIego jak odstawił swoją furę do mnie jakieś 2 lata temu ---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- Pewnie serwisanci będą pałować furę w wolnej chwili na zimnym silniku Się sprawdzi, ja też będę pałował na zimnym auto zastępcze Ja bym się nie cieszył - w Volvo bedziesz wyglądał na dużo starszego Ha ha ha wiem że będę wyglądał jak dziad, ale kiedyś chciałem to kupić i dlatego też to chciałem Ps. Mam do Ciebie zabrać jakieś dokumenty?
MAJKI Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Miron robi się dla Ciebie nowe F10 535i x drive mały przebieg Albo nowe X5M 560KM
horny devil Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kuzwa na tym pierwszym foto niezly szczep przystanku z Buda od psa. MasakrA. A potem przy dzwonie ze slaba konstrukcja
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 biorę Majki biorę - załatw mi coś bo już długo nie wytrzymam z tym moim padłem - co bym w nim nie przerobił to już mam takie znudzenie że głowa boli 3 lata jednym autem Nagraj mi tam coś u tomka - nie przeszkadza mi że auto będzie miało 3 nr vin ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- Ps. tylko nic czarnego - niech ją od razu na biało malują
MAJKI Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kuzwa na tym pierwszym foto niezly szczep przystanku z Buda od psa. MasakrA. A potem przy dzwonie ze slaba konstrukcja horny wszystko zgodnie ze standardami bmw robione na ori zgrzewach takie auto się dłużej robi jak w fabryce hehe ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- Miron nie ma nic na placu białego same ciemne fury no chyba ze wiśniowe M5 za 90tys zł ale w budzie E60 ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- sama kosmetyka zadnych szczepów
gregory Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Potrzebować to ja będę 500-600tys na dom i działkę w przyszłym roku Budujesz się kajś koło mnie? Jak tak to wpisowe na dzień dobry, skrzynka wódy Majki załatw mi coś bo już długo nie wytrzymam z tym moim padłem - co bym w nim nie przerobił to już mam takie znudzenie że głowa boli3 lata jednym autem Miron, ja ci już mówiłem tobie jest potrzebna zabawka taka co będzie miała Tsunami po maską, że jak dostaniesz łopatą w plecy to nie będziesz umiał spać w nocy A jak zakręt bokiem zbierzesz to będą ciary na plecach. A takie jeżdżenie klekotem może znudzić. Za dużo oczekujesz od jednego auta. Miron robi się dla Ciebie nowe F10 535i x drive mały przebieg http://s21.postimg.org/sct42xnw3/20140110_140409.jpg Nie ma jak porządnie naciągnąć budę
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 .... . . Majki załatw mi coś bo już długo nie wytrzymam z tym moim padłem - co bym w nim nie przerobił to już mam takie znudzenie że głowa boli3 lata jednym autem Miron, ja ci już mówiłem tobie jest potrzebna zabawka taka co będzie miała Tsunami po maską, że jak dostaniesz łopatą w plecy to nie będziesz umiał spać w nocy A jak zakręt bokiem zbierzesz to będą ciary na plecach. A takie jeżdżenie klekotem może znudzić. Za dużo oczekujesz od jednego auta....... Ano więc właśnie..... Corsą b do pracy....a jakąś zrobioną subarynę albo evo na week.....
Mario22 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Siema świrusy same kozaki ... jeden chce dom za 600 a drugi 3 bmw w 1
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Siema świrusy same kozaki ... jeden chce dom za 600 a drugi 3 bmw w 1 .... horny ,a Ty myślisz czemu tak tanio kupiłem tego klekota.....widziałem jak powstawał jego projekt .....
horny devil Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 "Projekt" :polew::polew: Sprawdź czy pod dywanikiem nie masz tabliczki z rozkładem jazdy bo może się przydać jak któregoś dnia prawa część auta pojedzie w swoją stronę a lewa w swoją :polew: Swoją drogą powinni zrobić tak jak w innych krajach np. USA. Rozbite i uznane za wrak = brak możliwości rejestracji. Tylko jak tu rozpatrywać auta z trzema Vin`ami
H4mm3R Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Potrzebować to ja będę 500-600tys na dom i działkę w przyszłym roku Budujesz się kajś koło mnie? Jak tak to wpisowe na dzień dobry, skrzynka wódy Chyba ni ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- Swoją drogą powinni zrobić tak jak w innych krajach np. USA. Rozbite i uznane za wrak = brak możliwości rejestracji. Tylko jak tu rozpatrywać auta z trzema Vin`ami To byśmy już dawno PKSem na spoty jeździli ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Widzę że ekipa Śląska zaczyna wskakiwać na listę do BT Gregory + Ines
Rekomendowane odpowiedzi