A4-Tomek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzisiaj ja mam nalot batmana na chatę
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Daj mu klubową ramke I wlepe klubową ministrantom na puszkę
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 No to Volvo na placu Dziwne takie, trochę dziadkowate, ale jak na rocznik 2010 i taki sobie wygląd z zewnątrz to jeździ się tym nawet nawet
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 a co to za volvo masz? ja jeżdżę s60 do pracy z 2002 roku i muszę przyznać, że to na prawdę fajne autko
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 No to Volvo na placu Dziwne takie, trochę dziadkowate, ale jak na rocznik 2010 i taki sobie wygląd z zewnątrz to jeździ się tym nawet nawet po Tobie miałem od razy Klientkę i nie widziałem co tam dokładnie dostaleś PS. B7 stoi już na hali
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 No to Volvo na placu Dziwne takie, trochę dziadkowate, ale jak na rocznik 2010 i taki sobie wygląd z zewnątrz to jeździ się tym nawet nawet po Tobie miałem od razy Klientkę i nie widziałem co tam dokładnie dostaleś PS. B7 stoi już na hali Siwe S40, 4xel szyby, pakiet światło, klima 2 strefy, radio cd, 2l diesel, 130 ileś tam koni, 6 skrzynia i takie tam, brakuje mi np. tempomatu:whistling: Seba, mogłem mieć s60 ale po co mi takie duże auto na kopalnie, zresztą mam l4 i tym nie będę jeździł
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Taa, od razu by Ci obili ryle a pro po tempomatu zapomniałem, że od pół roku czeka na zamontowanie, muszę się za to wziąć, bo też od jutra bd miał L4 A tak w ogóle Pucek to co robisz z audeją, że do Stanleya dałeś?
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Taa, od razu by Ci obili ryle a pro po tempomatu zapomniałem, że od pół roku czeka na zamontowanie, muszę się za to wziąć, bo też od jutra bd miał L4 A tak w ogóle Pucek to co robisz z audeją, że do Stanleya dałeś? A sąsiad mi wjechał w błotnik Teraz odkąd mam w B7 tempomat (w b5 nie zdążyłem założyć) to nie wyobrażam sobie jazdy na trasie
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Taa, od razu by Ci obili ryle a pro po tempomatu zapomniałem, że od pół roku czeka na zamontowanie, muszę się za to wziąć, bo też od jutra bd miał L4 A tak w ogóle Pucek to co robisz z audeją, że do Stanleya dałeś? A sąsiad mi wjechał w błotnik Teraz odkąd mam w B7 tempomat (w b5 nie zdążyłem założyć) to nie wyobrażam sobie jazdy na trasie Ze mną będzie pewnie podobnie czas to ustrojstwo założyć i parę innych rzeczy
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Taa, od razu by Ci obili ryle a pro po tempomatu zapomniałem, że od pół roku czeka na zamontowanie, muszę się za to wziąć, bo też od jutra bd miał L4 A tak w ogóle Pucek to co robisz z audeją, że do Stanleya dałeś? A sąsiad mi wjechał w błotnik Teraz odkąd mam w B7 tempomat (w b5 nie zdążyłem założyć) to nie wyobrażam sobie jazdy na trasie Ze mną będzie pewnie podobnie czas to ustrojstwo założyć i parę innych rzeczy W dieslu to 10 minut roboty ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- Wpadnę w piątek na spota
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Taa, od razu by Ci obili ryle a pro po tempomatu zapomniałem, że od pół roku czeka na zamontowanie, muszę się za to wziąć, bo też od jutra bd miał L4 A tak w ogóle Pucek to co robisz z audeją, że do Stanleya dałeś? A sąsiad mi wjechał w błotnik Teraz odkąd mam w B7 tempomat (w b5 nie zdążyłem założyć) to nie wyobrażam sobie jazdy na trasie Ze mną będzie pewnie podobnie czas to ustrojstwo założyć i parę innych rzeczy W dieslu to 10 minut roboty ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- Wpadnę w piątek na spota Wiem wiem, tylko trzeba się za to zabrać i kupić przewody. Ja też będę na spocie, w końcu wolne od pracy w pt
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Widzę że ekipa Śląska zaczyna wskakiwać na listę do BT :naughty::naughty:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Widziałem że wpadły wasze mordki na listę to od razu załatwiłem sobie niańkę dla dzieciaka i zostawiam go w domu pijaństwo znowu będzie nie z tej ziemi
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 A co myślisz - trzeba się już nakręcać Ps. Ja też w piatek będę - i przyjedzie B8 z K-Koźle żeby sobie przymiarkę 19 zrobić (na lato oczywiście)
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 A co myślisz - trzeba się już nakręcać Ps. Ja też w piatek będę - i przyjedzie B8 z K-Koźle żeby sobie przymiarkę 19 zrobić (na lato oczywiście) Szkoda że nie mam furacza, ciągle mnie ciekawią 20stki
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Diman ja z majkim tym razem z dzieciakami lecimy
Rekomendowane odpowiedzi