H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 No wtedy to było ciepło.....ale hebelki i gumy jakoś opanowały tą sytuację....---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ---------- Ty ku..wałeś jak Ci puntem zajechał....,a mi sie dziwisz ? Tylko ja przepisowo jechałem, mam dowód
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta..... .......zeznania Lakiego sie nie liczą
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta..... .......zeznania Lakiego sie nie liczą Wtedy go nie było na pokładzie i bynajmniej kupą nie śmierdziało ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- A yebany się tłumaczył że musiał w coś wdepnąć
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta..... .......zeznania Lakiego sie nie liczą Wtedy go nie było na pokładzie i bynajmniej kupą nie śmierdziało ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- A yebany się tłumaczył że musiał w coś wdepnąć :polew: paciuloku jeden...czekaj niech ...wpadnie poczyta.....
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta..... .......zeznania Lakiego sie nie liczą Wtedy go nie było na pokładzie i bynajmniej kupą nie śmierdziało ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- A yebany się tłumaczył że musiał w coś wdepnąć :polew: paciuloku jeden...czekaj niech ...wpadnie poczyta..... A ja mu odpowiadam... taa chyba w swoje....
horny devil Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta..... .......zeznania Lakiego sie nie liczą Wtedy go nie było na pokładzie i bynajmniej kupą nie śmierdziało ---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- A yebany się tłumaczył że musiał w coś wdepnąć :polew: paciuloku jeden...czekaj niech ...wpadnie poczyta..... :polew: szydercy
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Pucek na jakim oddziele robisz na tym pniówku ? Sekcja alfa G2 - wydobycie
neimaD Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oj muszę jutro trochę przepalic autko... Oczywiście wszystko w granicach rozsądku :-) no i te kebaby... ;-)
tomaszstn Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Oj muszę jutro trochę przepalic autko... Oczywiście wszystko w granicach rozsądku :-) no i te kebaby... ;-) Dobrze kombinujesz Ja będę po 19.00 Siemka
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja powinienem być w miare punktualnie Pucol... paketa niy zapomnij
diman Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja nie wiem czy wogule jutro dotrę misje na wrocław mi wsadzili do grafiku a tak poza tym dobry wieczór
SebaMC Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Pucek na jakim oddziele robisz na tym pniówku ? Sekcja alfa G2 - wydobycie A to uj, bo ja teraz prawie codziennie jestem z serwisu na chodnikowym na wschodzie (W5)
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 ja jutro najpier kebab..............potem pogaduchy .................w dalszej części wieczoru .....................kebab i dopiero w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku pójdę na nockę
secio84 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tez kebab to juz dzis byl pyszny a jutro na grobym placku mmmmmm
Rekomendowane odpowiedzi