Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie sie zastanawiam bo na tygodniu kupuje gwint i mysle czy w sobote juz zakladac wszystko :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zakładaj - na co chcesz czekać

Opublikowano

Pany potrzebne dystanse do kół pozyczyc zeby tylko przymierzyc jak to bedzie wygladac itp podobno rozmiary potrzebuje 17 na tył i 15 na przód. Jeli ktos cos podobnego ma to czekam na PW bo chciałbym to zobaczyć u siebie jak to wyglada.

Opublikowano
Panowie kiedy Letnie zakladacie :eusathink: Tak wiem Miron Ty juz masz założone ale Ty jestes inny :decayed:

Ja już prawie 2 tygodnie temu letnie wrzuciłem, nie wytrzymałem... :decayed::grin:

Nie zastanawiaj się tylko pakuj też lato do siebie :wink:

Opublikowano
Pany potrzebne dystanse do kół pozyczyc zeby tylko przymierzyc jak to bedzie wygladac itp podobno rozmiary potrzebuje 17 na tył i 15 na przód. Jeli ktos cos podobnego ma to czekam na PW bo chciałbym to zobaczyć u siebie jak to wyglada.

Ja mam 20mm 10mm i chyba 15mm :wink:

Opublikowano

A skad jestes. Fajnie by bylo jak bys na 2 czy 3 dni pozyczyl to bym sobie to sprawdzil

Opublikowano

Jak nie robicie jakiś dłuższych tras o różnych porach dnia i nocy to letnie można zakładać, ja na spokojnie poczekam do połowy marca, a jak z pogodą się pogorszy to do BT trzeba lecieć na 16stkach :facepalm:

Ps. Może dlatego tak twierdzę że jeszcze nie mam kółek ani gwinta :grin:

Opublikowano

Seba a te 10 masz do pogonienia bo kurde moje jednak maja za maly ten pierscien i nie wchodza mi na piaste a sciagniete z a6 c5 :doh:

Opublikowano

:hi:

Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem....:decayed:

Opublikowano

Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem....:decayed:

No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche

Opublikowano
image.gif
Opublikowano

- a na hamowni mój staruszek wypluł 306ps i 622nm :kox:

Ty se qr** nie żartuj :tongue4: Bo jak ten twój będzie miał tyle co moja czarna to już dawno się rozpadnie i go robaki zjedzą :whistling::decayed:

Ale 306PS szacun jak na TDI :wink:

Opublikowano
Opublikowano

No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche

Mówiłem Ci, że nie wejdzie, na tył wejdzie 17 mm w górę :decayed:

Do pogodnienia nie mam, bo zostawiam sobie (tak w razie w).

Co do przymiarki to nie ma problem, a jestem z Hindenburgu :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano