egon47 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Kurde dzis -1 z samgo rana chyba bedzie trzeba jeszcze poczekac z letnimi
horny devil Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem.... No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche Mówiłem Ci, że nie wejdzie, na tył wejdzie 17 mm w górę Do pogodnienia nie mam, bo zostawiam sobie (tak w razie w). Co do przymiarki to nie ma problem, a jestem z Hindenburgu Ale problemem nie jest felga tylko średnica wewnętrzna dystansu. nie wchodzi na tarczopiastę ani mm ;/ Myślę że trzeba by było po prostu stoczyć dystans od środka
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Kurde dzis -1 z samgo rana chyba bedzie trzeba jeszcze poczekac z letnimi no raczej
A4 Mario Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Przy ośce lepiej odczekać jeszcze ale przy Q to już letnie bym zarzucił
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Przy ośce lepiej odczekać jeszcze ale przy Q to już letnie bym zarzucił Jak bym brata czytał
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Problem w Q jest taki, że hamuje tak samo jak ośka... o ile na lodzie czy lekkim śniegu da się jeszcze pojechać (sprawdzone empirycznie ), to nagłe hamowanie z górki jest bardzo nieciekawe ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Ofkors na letnich gumach
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Co Ty gadasz....???? Jest bardzo ciekawe ....wierz mi , że jest ciekawsze od hamowania na zimówce
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Co Ty gadasz....???? Jest bardzo ciekawe ....wierz mi , że jest ciekawsze od hamowania na zimówce Zależy jak kto patrzy
stanley Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ?
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ? On jeździ na Sunny na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą
stanley Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ? On jeździ na Sunny na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ? On jeździ na Sunny na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka Ja miałem dwie na tyle i tragedii nie było, jak chcesz ciche i ekonomiczne gumy to Yokohama db550
MAJKI Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ? On jeździ na Sunny na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka Ja miałem dwie na tyle i tragedii nie było, jak chcesz ciche i ekonomiczne gumy to Yokohama db550 ja tez polecam te db550 mialem je w b7 i byly super
Rekomendowane odpowiedzi