Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Kurde dzis -1 z samgo rana chyba bedzie trzeba jeszcze poczekac z letnimi :kwasny:

Opublikowano

Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem....:decayed:

No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche

Mówiłem Ci, że nie wejdzie, na tył wejdzie 17 mm w górę :decayed:

Do pogodnienia nie mam, bo zostawiam sobie (tak w razie w).

Co do przymiarki to nie ma problem, a jestem z Hindenburgu :decayed:

Ale problemem nie jest felga tylko średnica wewnętrzna dystansu. nie wchodzi na tarczopiastę ani mm ;/ Myślę że trzeba by było po prostu stoczyć dystans od środka

Opublikowano
Kurde dzis -1 z samgo rana chyba bedzie trzeba jeszcze poczekac z letnimi :kwasny:

no raczej ;)

Opublikowano

Przy ośce lepiej odczekać jeszcze ale przy Q to już letnie bym zarzucił :thumbup:

Opublikowano
:hi: II zmiana
Opublikowano
Przy ośce lepiej odczekać jeszcze ale przy Q to już letnie bym zarzucił :thumbup:

Jak bym brata czytał :grin:

Opublikowano

Problem w Q jest taki, że hamuje tak samo jak ośka... o ile na lodzie czy lekkim śniegu da się jeszcze pojechać (sprawdzone empirycznie :facepalm:), to nagłe hamowanie z górki jest bardzo nieciekawe :decayed:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ----------

Ofkors na letnich gumach :wink:

Opublikowano

Co Ty gadasz....???? Jest bardzo ciekawe :decayed: ....wierz mi , że jest ciekawsze od hamowania na zimówce :wink::grin:

Opublikowano
Opublikowano
Co Ty gadasz....???? Jest bardzo ciekawe :decayed: ....wierz mi , że jest ciekawsze od hamowania na zimówce :wink::grin:

Zależy jak kto patrzy :kox:

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Opublikowano

Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ?

Opublikowano

On jeździ na Sunny :decayed: na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą :wink:

Opublikowano

On jeździ na Sunny :decayed: na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą :wink:

no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka :facepalm:

Opublikowano

no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka :facepalm:

Ja miałem dwie na tyle i tragedii nie było, jak chcesz ciche i ekonomiczne gumy to Yokohama db550 :thumbup1:

Opublikowano

Ja miałem dwie na tyle i tragedii nie było, jak chcesz ciche i ekonomiczne gumy to Yokohama db550 :thumbup1:

:hi: ja tez polecam te db550 mialem je w b7 i byly super