gregory Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Miron, Ty jeździsz na Kumho ? Jak oceniasz te opony ? On jeździ na Sunny na Kumho lata djim i dydo ogólnie to sobie chwalą no właśnie, na necie też chwalili Uniroyal RainSport 2, kupiłem 2 lata temu nówki i nigdy więcej opon z bieżnikiem a'la jodełka Stasiu myślał, że do BT pojedziemy (pozapierdalamy jak to w naszym wydaniu bywa) w mega deszczu to kupił takie gumy
Mario22 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja kupilem nówki Nankang NS2 225 40 18 za 306 zł na oponeo ... good price
stanley Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ---------- Ja kupilem nówki Nankang NS2 225 40 18 za 306 zł na oponeo ... good price znałem kiedyś jednego gostka co jeździł na Nankangach To był Keżor
SebaMC Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Siema Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem.... No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche Mówiłem Ci, że nie wejdzie, na tył wejdzie 17 mm w górę Do pogodnienia nie mam, bo zostawiam sobie (tak w razie w). Co do przymiarki to nie ma problem, a jestem z Hindenburgu Ale problemem nie jest felga tylko średnica wewnętrzna dystansu. nie wchodzi na tarczopiastę ani mm ;/ Myślę że trzeba by było po prostu stoczyć dystans od środka Aha, no to ogarnięty tokarz Ci to zrobi
horny devil Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Siema Siema Ludzie.Dziś słyszałem prognozę, że w marcu może być do 20 stopni w słońcu, więc lato idzie szybkim krokiem.... No ja dzis bylem w Brennej. 10 stopni i morda przyjarana troche Mówiłem Ci, że nie wejdzie, na tył wejdzie 17 mm w górę Do pogodnienia nie mam, bo zostawiam sobie (tak w razie w). Co do przymiarki to nie ma problem, a jestem z Hindenburgu Ale problemem nie jest felga tylko średnica wewnętrzna dystansu. nie wchodzi na tarczopiastę ani mm ;/ Myślę że trzeba by było po prostu stoczyć dystans od środka Aha, no to ogarnięty tokarz Ci to zrobi Taa tylko ogarnietych tokarzy jak na lekarstwo
neimaD Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja kupilem nówki Nankang NS2 225 40 18 za 306 zł na oponeo ... good price Miałem tą oponę, pierwszy rok nawet ok ale już drugi... "Panie byle nie padało"... :-P
H4mm3R Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Ja kupilem nówki Nankang NS2 225 40 18 za 306 zł na oponeo ... good price Więcej w sumie ten shit nie jest wart
miron78 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Zostało kilka dni płatności za bukowinę !!!
tomaszstn Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zostało kilka dni płatności za bukowinę !!! Ale na zaliczkę czy całość? Zaliczka wpłacona
MAJKI Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Miron dziękówka za ogarniecie tematu nastepne rzeczy już jadą a reszta potrzebna do efektu końcowego jest w garażu
miron78 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 spoko - czekamy na towar i jestem ciekaw efektu końcowego -dekle VW w cenie -pierścienie w cenie -śruby w cenie -wentyle w cenie -przesyłka w cenie -pobranie w cenie
MAJKI Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 spoko - czekamy na towar i jestem ciekaw efektu końcowego-dekle VW w cenie -pierścienie w cenie -śruby w cenie -wentyle w cenie -przesyłka w cenie -pobranie w cenie Ta i odbiór osobisty w Openie na Zwycietwa bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi